Gençlerin isteğine Başkan Öndeş'ten anlık çözüm

Gençlerin isteğine Başkan Öndeş'ten anlık çözüm

Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş Kızılcapınar Mahallesi’nde uzun yıllardır atıl durumda bulunan futbol sahasını gençlerin isteği üzerine yenileyerek hizmete sundu.

Aydın’ın Germencik ilçesine bağlı Kızılcapınar Mahallesi’nde bulunan ve yıllardır atıl halde duran futbol sahasının yeniden hizmete açılmasını isteyen mahalleli gençler, Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş’e bu taleplerini iletti. Gençlerin talebini 1 günde yerine getiren Başkan Öndeş, “Biz her zaman sporun ve sporcunun yanında olmaya devam edeceğiz” dedi. 

Önderi açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi.

“Dün Kızılcapınar mahallemizi ziyaretimiz esnasında genç kardeşlerimiz bizden, yıllardan beri kullanılmayan atıl durumdaki futbol sahalarının tekrar kullanılabilir olması için yardım istediler. Bizler de gençlerin bu isteğini hemen yerine getirmek için sahamızı temizleyip, tesviye ettikten sonra İlçe Spor Müdürümüz Ahmet Bey’in yardımları, Germencik Belediyespor yöneticisi Kamil Bey’in çabalarıyla dün akşam saha çizgilerimizi de nizami ölçülerde çizerek genç kardeşlerimizin bugün akşamüstü yapacakları maçlara yetiştirdik. Sahamız bundan sonra yapılacak antrenman ve maçlara hazırdır. Güle güle kullanın sporcu kardeşlerimiz. Sporun ve sporcunun yanında olmaya her zaman devam edeceğiz.”

whatsapp-image-2021-07-18-at-16-42-22.jpeg

whatsapp-image-2021-07-18-at-16-42-22-1.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler