Gerçek ortaya çıkınca yorumlar silindi

Gerçek ortaya çıkınca yorumlar silindi

34.Geleneksel İncirliova Deve Güreşi Festivali’ne giden AK Parti Aydın Milletvekili ve MKYK Üyesi Metin Yavuz’un vatandaşlardan beklediği ilgiyi göremediği haberlerinin ardından sosyal medyada onlarca fotoğraf paylaşıldı. Yavuz’un vatandaşlarla tokalaştığ

34.Geleneksel İncirliova Deve Güreşi Festivali dolayısıyla vatandaşlar ve siyasiler İncirliova Deve Güreşi alanına akın etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun yanı sıra, İlçe Belediye Başkanları ve çok sayıda parti temsilcisi de deve güreşlerini izlemek için İncirliova’ya gitti. Deve güreşlerinden önce geleneksel hale gelen siyasilerin vatandaşları selamlamasında ortaya atılan iddialar sosyal medyada hareketliliğe neden oldu.

 

GERÇEKLERİ PAYLAŞINCA HEMEN SİLİNDİ

 

Güreşlerin devam ettiği sırada alana gelen AK Parti Aydın Milletvekili ve MKYK Üyesi Metin Yavuz, vatandaşları selamladı. Bu sırada çekilen bazı görüntüleri haberleştiren basın mensupları Yavuz’un beklediği ilgiyi göremediğini iddia etti. Bu iddiaların ardından harekete geçen AK Partili yöneticiler Yavuz’un vatandaşlarla çekilen fotoğraflarını sosyal medyadan paylaşarak iddiaları çürüttü.

 

Öte yandan sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Yavuz, “Millet yazınca, resimleri gerçekleri paylaşınca anında Fatih kardeşimin talimatıyla yada kendi çabalarıyla yorumlar hemen silindi ve yeniden yorumların yapılmasını engellemek için yorum butonu kaldırıldı. Özgürlük yok mu Fatih” ifadelerini kullandı.

 

Yavuz hakkında çıkan haberin paylaşıldığı sayfada, gönderilerin yorumlara kapatılması dikkatlerden kaçmadı.  

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler