Kaplan motosiklet tutkunlarıyla buluştu

Kaplan motosiklet tutkunlarıyla buluştu

Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, 9-10 Kasım tarihlerinde gerçekleşen ve ülke genelinde ses getiren "Koçarlı Tırmanma Yarışına" katılım sağlayan Otomobil ve Motosiklet grupları ile Adnan Menderes Kent Ormanında düzenlediği kahvaltıda bir araya geldi.

Katılımları ve destekleri dolayısıyla gruplara teşekkür eden Belediye Başkanı Kaplan Grup başkanlarına plaket takdim etti.

 

Düzenlen programa Türkiye Otomobil Sporları Klübü Ege Temsilcisi Enes Alpsoy, Aydın Otomobil Sporları klübü, Doblo Team, Marjinal Virajcılar, Punto Tr Aydın, Honda Bross, Fotoğraf Amatörleri Grubu, Aydın Motosiklet Tutkunları, Adü Motosiklet Topluluğu Üyeleri katıldı.

 

Programlara katılan tüm grup üyelerinin ortak çağrıları trafikte güvenlik tedbirleri oldu. Aşırı hızın kazaları beraberinde getirdiğine dikkat çeken grup temsilcileri özellikle araç içi  güvenlik tedbirlerinin alınması gerektiğini vurguladi. Etkinlikte Aydın iline Şampiyonluk getiren Turkiye Drag Şampiyonu Erdoğan Özbek Motosiklet tutkunlarına Kaskın hayatı bir taşıdığını altını çizerek, Hayatıma kastım yok, kaskım var sloganı ile mesaj verdi.

 

Programda gruplara olan desteklerinden dolayı Marjinal Motorcular İsme özel yaptırdıkları Kaskı Belediye Başkanı Nedim Kaplana taktim etti. 

 

Etkinlikte Aydın iline Şampiyonluk getiren Turkiye Drag Şampiyonu Erdoğan Özbek Motosiklet tutkunlarına Kaskın hayatı bir taşıdığını altını çizerek, Hayatıma kastım yok, kaskım var sloganı ile mesaj verdi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler