Germencik Belediyesi sosyal belediyecilikte çığır açtı

Germencik Belediyesi sosyal belediyecilikte çığır açtı

Germencik Belediyesi, sosyal belediyecilik alanındaki çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Başkan Fuat Öndeş, ilçenin ihtiyaç ve taleplerini yerine getirmek için yoğun çalışma takvimi uygularken, diğer yandan sosyal belediyecilikte de örnek oluyor.

Sosyal belediyecilik anlayışıyla insan odaklı çalışmalar gerçekleştiren Germencik Belediyesi, vatandaşa dokunuyor. Belediye Başkanı Fuat Öndeş’in talimatıyla ilçenin gelişmesi için yeni projeler üreten ekipler, sosyal belediyecilikte de yaptığı çalışmalarla adından söz ettiriyor. Belediye ekipleri, ikinci el eşyadan giyim bankasına, evde tıraş hizmetinden tekerlekli sandalye dağıtımına, erzak desteğinden sokak hayvanlarının bakım ve beslenmelerine varıncaya kadar önemli sosyal belediyecilik çalışmaları gerçekleştiriyor.

“İNSANA İTHAF EDİLMEYEN HER TÜRLÜ YATIRIM İSRAFTIR”

Germencikli vatandaşların dertleriyle derlendiklerini, dile getirilen sorunları çözmek için var güçleriyle çalıştıklarını ifade eden Belediye Başkanı Fuat Öndeş, “Belediye olarak azim ve gayretle sosyal yaşamda da vatandaşlarımıza dokunan, onların yalnız olmadığını hissettiren bir belediyecilik anlayışıyla hareket ediyoruz. Her zaman söylediğim gibi ‘insana ithaf edilmeyen her türlü yatırım israftır’ düsturuyla belediyecilik anlamında rutin işlerimizin yanında yaptığımız sosyal belediyecilik çalışmalarıyla da ciddi işler yapıyoruz. Her zaman vatandaşlarımızın yanında olacağız. Her türlü talep ve önerilerini, beklentilerini imkanlarımız dahilinde gerçekleştirmek için var gücümüzle çalışacağız.” dedi.

SOKAK HAYVANLARI DA UNUTULMUYOR

Germencik Belediyesi Sosyal Ağı (GESA) ekipleri, sosyal belediyecilik faaliyetlerini yürütürken, bu çerçevede sokak hayvanlarının beslenme düzeninin sağlanması için belirlenen besleme noktalarına mama bırakıyor. Sokak hayvanlarının gerek beslenmeleri gerekse bakımları belediye ekiplerince titizlikle takip ediliyor.

fotograf-7-004.jpgfotograf-1-1-004.jpgfotograf-6-002.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler