Germencikli gençleri sevindiren haber Başkan Öndeş'ten geldi

Germencikli gençleri sevindiren haber Başkan Öndeş'ten geldi

Germencik Belediyesi ile Germencik Belediye Spor Kulübü arasında yaz spor okullarına destek sağlanması konusunda değerlendirilen gündem maddesi, mecliste onaylandı.

Germencik Belediyesi Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısı bugün gerçekleştirildi. Germencik Belediyesi Başkanvekili Batuhan Değirmenci'nin başkanlığında toplanan mecliste 3 gündem maddesi değerlendirildi.

Meclisin 1. oturumunda oylamaya sunulan "Germencik Belediye Başkanlığı ile Germencik Belediye Spor Kulübü arasında yaz okulları kursu düzenlenmesi kapsamında protokol imzalanması ve protokolü imzalamak üzere Belediye Başkanına yetki verilmesi ile ilgili hususun görüşülmesi" maddesi oy birliği ile Plan ve Bütçe Komisyonu'na gönderildi.

2. oturumda oylamaya sunulan söz konusu gündem maddesi oy birliği ile onaylandı. Bu kapsamda, Germencik Belediyesi bünyesinde düzenlenen ve çocukların gelişimine katkı sağlanmasının amaçladığı yaz spor okulları için Germencik Belediye Spor tarafından malzeme desteği sağlanacak. Malzeme desteği için Germencik Belediyesi tarafından Germencik Belediye Spor'a 40 bin lira ödenek ayrılacak.

Geçtiğimiz günlerde açılışı gerçekleşen yaz spor okullarının açılış töreni renkli görüntülere sahne olmuştu. Tören sonrası açıklama yapan Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş, "İlçe stadyumumuzda  çocuklarımızla bir araya gelerek belediyemiz tarafından düzenlenen yaz okulu etkinliklerimizin açılış törenini gerçekleştirdik. Pandemi sürecinde oldukça zor günler geçiren çocuklarımızın hem spor yapmasını sağlamak, hem de psikolojik gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla hazırladığımız yaz okulumuzda kendilerine iyi eğlenceler diliyor, güzel bir yaz tatili temenni ediyorum. Bu güzel etkinlik için iş birliği ve katkılarından dolayı İlçe Gençlik ve Spor Müdürümüz Sayın Ahmet Parlakyalçın ve Germencik Belediyespor Kulübü Başkanımız Sayın Kamil Izgır ile emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dedi.


whatsapp-image-2021-07-02-at-15-46-09.jpeg

whatsapp-image-2021-07-02-at-15-46-09-1.jpeg

whatsapp-image-2021-07-02-at-15-46-08.jpeg

whatsapp-image-2021-07-02-at-15-46-10.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler