Germencik'te toplu açılış töreni

Germencik'te toplu açılış töreni

Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Germencik Belediyesi tarafından hayata geçirilen yatırımlar, toplu açılış töreni ile hizmete açıldı.

Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Germencik Belediyesi’nin hayata geçirdikleri yatırımlar için Germencik’te toplu açılış töreni düzenledi. Törene, CHP Genel Başkan Yardımcıları Seyit Torun ve Bülent Tezcan, Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş, CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, ilçe belediye başkanları, meclis üyeleri, partililer ve vatandaşlar katıldı.

 

Törende konuşma yapan Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş, ‘’Asla siyaset yapmıyoruz. Herkesi kucaklıyoruz, kimseyi ötekileştirmiyoruz. Halkımız için en mükemmel hizmeti yapmak için çalışıyoruz. Bahanelere sığınmadan çalıştık, ürettik, üretmeye de devam ediyoruz. İlçemizin katma değerini artıracak, markalaştıracak projelere hayat verdik. Tasarrufu elden bırakmadan, israfı önleyerek ilçemize kesintisiz olarak hizmet sağanağı gerçekleştirdik. Şov yapmıyoruz. Bizden öncekilerin şov yaparak açtığı çoğu yerlerin borçlarını biz ödedik, borçlarını biz kapattık ve bunları da teslim aldık. Bugünkü ekonomik koşulları düşündüğümüzde de bu rakamların nerelere vardığını tahmin edebilirsiniz. Elbette yaptıklarımızın yanında yapacaklarımız henüz bitmedi" dedi.

 

‘Aydın’ın gururu Çerçioğlu’ sloganlarıyla kürsüye gelen Başkan Çerçioğlu ise, ‘’189 kilometre yol çalışması, sıcak asfalt yaptık. Bunları ben tek tek saymayacağım. Çünkü değerli Germencik halkı, Büyükşehir olduktan sonra yaptığımız hizmetleri biliyor. İktidar 20 yıldır Germencik’teydi. İlçe, MHP’deydi. İl Özel İdaresi vardı. Bu hizmetleri yapmadı 12 yıl boyunca. Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak bu hizmetleri Germencik’e verdik. Bu zamana kadar Germencik halkının bizlere verdiği destekten dolayı minnet duygularımı ifade ediyorum. Tabi ki bu hizmeti yaparken de ben, Fuat başkandan çok destek aldım. Çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

whatsapp-image-2022-12-01-at-18-31-51-1.jpeg

whatsapp-image-2022-12-01-at-18-31-50.jpeg

whatsapp-image-2022-12-01-at-18-31-50-1.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler