Gökçe: "Biz Kuşadası'nın rantla, silahlı kavgalarla anılmasını istemiyoruz"

Gökçe: "Biz Kuşadası'nın rantla, silahlı kavgalarla anılmasını istemiyoruz"

AK Parti Kuşadası İlçe Başkanı Mustafa Gökçe, Kuşadası Belediyesi’nde 2’si memur toplamda 5 kişinin açığa alınmasının ardından AJANS AYDIN gazetesine açıklamalarda bulundu.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kuşadası İlçe Başkanı Mustafa Gökçe, İçişleri Bakanlığı’na bağlı mülkiye müfettişlerince Kuşadası Belediyesi’nde bir ihale ile ilgili yürütülen inceleme sürecinin ardından 2 memurun açığa alınmasına, 1’i sözleşmeli memur ile 2 şirket çalışanının sözleşmesinin askıya alınmasının ardından açıklamalarda bulundu. Gökçe, “Kuşadası son günlerde rant ile silahlı saldırılar ile gündeme geldi. Burada ekmek yiyen binlerce vatandaş var. Biz artık Kuşadası’nın bu olaylarla anılmasını istemiyoruz” dedi. 

“MÜFETTİŞ İNCELEMESİNİ TAKİP EDİYORUZ”

AJANS AYDIN gazetesine açıklamalarda bulunan Gökçe, “Bildiğim kadarıyla mülkiye müfettişlerimizin araştırmaları devam ediyor. Şuanda bu 5 arkadaş için belediyeye görevlerinden alınmalarıyla ilgili yazı yazıldı. Belediye Başkanı da bu kapsamda ismi geçen kişilerin görevden alındığını açıkladı. Biz konuyu takip ediyoruz. Araştırma devam ediyor. Ancak incelemenin selameti açısından bu isimler görevden el çektirildi. Bundan sonrası bakanlık müfettişlerinin araştırması sonucu ortaya çıkacaktır. Bekleyip göreceğiz” dedi. 

“KUŞADASI’NIN ADI BÖYLE ÇIKMAMALI”

Gökçe açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi. “Ama ne yazık ki Kuşadası son aylarda hep rantla silahlı saldırılarla gündeme geldi. Kuşadası’nın adı bu kötü olaylarla anılmamalı. Umarım bu incelemeler son olur. Biz Kuşadası’nın bu tarz konularla gündeme düşmesini hiçbir şekilde istemiyoruz. Çünkü buradan ekmek yiyen binlerce insan var. Bakanlık müfettişleri gerekli incelemeleri bitirdikten sonra gerekli açıklamalar yapılır. Bakanlığa sunulan rapor doğrultusunda eğer bir suçlu varsa veya ortada bir şeyler var ise gereken yapılacaktır.”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler