Kuşadası Belediyesi'nde deprem

Kuşadası Belediyesi'nde deprem

İçişleri Bakanlığı’na bağlı mülkiye müfettişlerince Kuşadası Belediyesi’nde bir ihale ile ilgili yürütülen inceleme sürecinin ardından 2 memurun açığa alınmasına, 1’i sözleşmeli memur ile 2 şirket çalışanının sözleşmesi askıya alındı.

Kuşadası Belediyesi son dönemde kavgalar ve usulsüzlük iddiaları ile Türkiye gündemine oturmuştu. Belediye Başkan yardımcısının karıştığı silahlı kavga ile gündeme gelen Kuşadası Belediyesi, daha sonra Gazeteci-Yazar Ergün Poyraz’ın darp edilmesi olayı ile Türkiye gündemine oturdu. İddialar yerel ve ulusal basında geniş yer buldu. Sabah gazetesinde yayınlanan bir habere göre ise belediyede yapılan bazı milyonluk ihalelerde ise usulsüzlük yapıldığı öne sürüldü. 

“BAŞKAN YARDIMCISI ESNAFI YUMRUKLADI”

Kiraladığı dükkana gelen tahliye kararıyla ilgili Kuşadası Belediyesi’ne evrak almaya giden esnaf İbrahim Burak Okutan, iddialara göre koridorda karşılaştığı Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Atak’ın hışmına uğradı. Darp raporu alan esnaf, Atak’tan şikayetçi oldu. 

“OLAYLARIN MERKEZİ OLAN BELEDİYEDE AÇIĞA ALINANLAR VAR”

Yaşanan olaylarla sık sık gündeme gelen Kuşadası Belediyesi’nde son olarak İçişleri Bakanlığı’na bağlı mülkiye müfettişlerince Kuşadası Belediyesi tarafından yapılan bir ihale ile ilgili olarak yürütülen inceleme sürecinin ardından, 2 memur açığa alındı. Ayrıca 1’i sözleşmeli memur ile 2 şirket çalışanının da sözleşmeleri askıya alındı. 

“YENİ İDDİALAR TÜRKİYE GÜNDEMİNİ SARSACAK” 

Öte yanda bir belediye çalışanının elindeki belgelerle  resmi makamlara başvuru yapacağı, bu belgelerle Kuşadası Belediyesi'ni yeniden Türkiye gündemine taşıyacağı belirtildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler