Gönülleri Fethettiler

Gönülleri Fethettiler

Aydın’da Şehiriçi Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyet’in ilanının 96’ncı yıl dönümü dolayısıyla araçlarına Türk Bayrağı astı. Trafikte vatandaşların ve diğer sürücülerin dikkatini çeken bu hareket büyük takdir to

Efeler Şehiriçi Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi, uzun zamandır gelenek haline getirdiği milli günlerde bayrak asma etkinliğini, 29 Ekim’de de sürdürdü. Efeler Şehiriçi Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Okan Yalçın’ın talimatıyla 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyet’in ilanının 96’ncı yıldönümünde 160 araca Türk Bayrağı asıldı. Türk Bayraklarıyla sefere çıkan şoförler, bu hareketiyle vatandaşların takdirini topladı.

 

ÜLKEMİZİN BÖLÜNMEZ BÜTÜNLÜĞÜNÜN TEMNİTADIR

 

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla açıklama yapan Efeler Şehiriçi Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Okan Yalçın, “Ülkemiz çok zorlu şartlar altında kuruldu. Bu cennet vatanımızın toprağına düşman ayağı basmaması için şehit ve gaziler verdik. Bizler için atalarımız gözünü kırpmadan canını verdi. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün liderliğinde düşmanlardan temizlenen vatanımızda, 29 Ekim 1923 tarihinde Cumhuriyet ilan edildi. Cumhuriyet ülkemizin bölünmez bütünlüğünün teminatıdır. Milletimiz, Cumhuriyeti benimsemiş ve bütün değerlerine bağlıdır. Bu anlamda vatandaşlar olarak bu milli günümüzü tatil olarak değil, bayram olarak görelim. Cumhuriyet Bayramı başta olmak üzere tüm milli bayramlarımızı büyük bir coşku ile kutlayalım.

 

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere şehitlerimize ve hayatını kaybeden kahraman gazilerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Hayatta olan gazilerimize minnettarız. Ne yapsak haklarını ödeyemeyiz. Her zaman onların yanında olmaya devam edeceğiz. Tüm milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyet’in ilanının 96’ncı yıldönümünü gönülden kutluyorum” ifadelerini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler