Güloğlu Baklava ve dondurmanın tadına bakan bir daha geliyor

Güloğlu Baklava ve dondurmanın tadına bakan bir daha geliyor

Aydın’da baklava ve dondurma deyince akla ilk gelen adres olan Güloğlu Baklava, birbirinden lezzetli çeşitleriyle sofraların vazgeçilmezi olmaya devam ediyor.

Aydın’ın Efeler ilçesine bağlı Güzelhisar Mahallesi’nde birbirinden lezzetli tatlı ve dondurma satışları ile vatandaşların vazgeçilmez adresi haline gelen Güloğlu Baklava işletmecisi Nurettin Temiz, “Ürünlerimizin lezzetini tadan bir daha geliyor. Dondurmamız keçi sütünden yapılıyor. Tatlılarımız günlük geliyor. Herkesi bu lezzeti tatmaya bekliyorum” dedi. 
 

“18 ÇEŞİT TATLIMIZ VAR”

Tatlı çeşitliliğine vurgu yapan Temiz, “Şu anda sezonun açılması ile beraber 18 çeşit tatlımız tezgahta yerini aldı. Bu tatlılar arasında klasik Antep, şöbiyet, midye, basma kadayıf, özel minik tereyağlı, saray sarma, Diyarbakır burma kadayıf, Antep burma kadayıf, cevizlisi, Antep fıstıklısı, soğuk baklavası bunların hepsini sayabiliriz. Tatlılarımız birincisi sınıf tatlılar. Biz lezzetimize güveniyoruz” diye konuştu. 
 

“BÜTÜN TATLILARIMIZ TERCİH EDİLİYOR”

Her tatlı çeşidinin alıcısı olduğuna dikkat çeken Temiz,  “Bütün tatlarımız tercih ediliyor. Şu daha çok gidiyor diyebileceğimiz genellikle klasikler oluyor. Antep fıstıklı baklava, cevizli baklava, çoğunlukla satılan tatlılarımız. Ama her tatlımızın sabit müşterileri vardır. O nedenle çok satılanın yanı sıra her tatlımızın alıcısı var” dedi.
 

“TATLILARIMIZ GÜNLÜK GELİYOR”

Birbirinden lezzetli tatlıların Denizli’den geldiğini belirten Temiz, “İmalathanemiz Denizli’de. Her gün servisimiz var. Günlük taze olarak müşterilerimizin hizmetine sunuyoruz. Hiçbir zaman günü geçen tatlıyı tezgahta tutmam. Hemen iade eder ertesi gün tazesini istetirim. Çünkü bizim tek amacımız müşterilerimize mahcup olmamak” ifadelerini kullandı. 
 

“BALLARIMIZ YÜZDE 100 DOĞAL”

Temiz sözlerini şu ifadelerle tamamladı. “Biz tatlı çeşitlerinin yanında aynı zamanda dondurma ve bal satışı da yapıyoruz. Hem Karmando’nun hem de Alpedo’nun her iki dondurmanın da bayisiyiz. Bizde her iki dondurma da yaz kış bulunuyor. Siirt Fıstığı ve aynı zamanda Siirt Pervari Balı var. Bal yüzde yüz organiktir. En önemli özelliği ise bu doğal oluşudur. Bu bal kanser hastaları ve şeker hastaların doktor kontrolü altında tükettiklerini de belirtmek isterim. Bizim 10 tane kanser hastası, 7 tane şeker hastası müşterimiz var. Bunlar doktor kontrolü altında bizlerin yaptığı yüzde yüz organik balımızdan şifa niyetine faydalanıyorlar. Düzenli olarak bizim balı tüketiyorlar.

whatsapp-image-2022-09-26-at-12-43-27.jpg

whatsapp-image-2022-09-26-at-12-43-30.jpg

whatsapp-image-2022-09-26-at-12-43-31.jpg

whatsapp-image-2022-09-26-at-12-43-32.jpg

whatsapp-image-2022-09-26-at-13-03-25.jpg

whatsapp-image-2022-09-26-at-12-43-28.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler