Günel’den Belediye Çalışanlarına Jest

Günel’den Belediye Çalışanlarına Jest

Kuşadası Belediyesi, belediye çalışanlarını unutmadı. İlçe halkının refahı için gece gündüz demeden çalışmalarını sürdüren Başkan Ömer Günel, 100 yılı aşkın tarihi bulunan Kuşadası Belediyesi Bandosu’nu belediye çalışanları için seferber etti.

Kuşadası Belediyesi Ana Hizmet binası arkasında bulunan meydanda gerçekleşen konserde tarihi bandonun performansı renkli görüntülere sahne oldu. Çalışanlar bandonun çaldığı marş ve şarkılara hep bir ağızdan eşlik ederek dans etti.

 

“Güzel Günler Göreceğiz”

 

Konseri belediye personeliyle birlikte takip eden Başkan Ömer Günel, tarihi bandonun bu zor süreçte Kuşadası halkının moral kaynağı olduğunu belirterek “Ülkece 60 gündür zor bir süreçten geçiyoruz. Salgın hastalıkla mücadele kapsamında vatandaşlarımız ‘evde kal’ çağrımıza uyarak izole bir yaşam sürüyor. Bu süreçte 100 yıllık geçmişi olan belediye bandomuz her gün Kuşadası’nın bir mahallesinde vatandaşlara moral konseri veriyor. Bandomuz bugün ise günlerdir büyük bir fedakarlıkla hizmet veren personelimiz için çaldılar. Başta Sosyal Yardım İşler Müdürlüğü personelimiz olmak üzere güvercin masa, Fen İşleri ve Zabıta Müdürlüğü personellerimize yoğun çalışma tempoları içinde kısa bir moral arası vermek istedik. İçimizdeki enerji ne kadar yüksek olursa bu zorlu süreçten o kadar güçlü çıkacağız. Günlerdir hemşehrilerimize moral kaynağı olan bandomuza ve kesintisiz mesai ile hizmetlerimizi vatandaşlarımıza ulaştıran personelimize teşekkür ederim. Birlikte güzel günler göreceğiz” dedi.

 

 

(HABER MERKEZİ)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler