Halı sahanın Şampiyonlar Ligi PASLİGA Aydın'da başlıyor

Halı sahanın Şampiyonlar Ligi PASLİGA Aydın'da başlıyor

Türkiye çapında 30 ilin katıldığı halı saha ligi PASLİGA, Kasım ayında düzenlenecek Türkiye şampiyonası öncesi Aydın'da start verecek.

Halı sahaların efsane ligi PASLİGA'da 2021 sezonu başlıyor. Antalya'da düzenlenecek Türkiye Şampiyonası'na katılacak olan takımların belirlenmesi için 30 ilde turnuvalar düzenlendiğini söyleyen PASLİGA Türkiye Müdürü Volkan Demirci, Aydın'da ki turnuvanın da Efeler ilçesinde bulunan Deport Athletics Spor Kompleksi'nde, 20 takımın çekişmeli mücadelesi ile gerçekleşeceğini belirtti. Kasım ayında düzenlenecek şampiyonaya Fransa ve Almanya'dan da takımların katılacağını belirten Demirci, organizasyonda oyuncuların maç özetlerini izleyebileceğini, istatistiklerini takip edebileceğini ve maç sonu röportajları ile taraftarlara seslenebileceğini söyledi.

Kıran kırana mücadelelerin yaşanacağı PASLİGA hakkında bilgi almak ve turnuvaya katılmak için 0555 404 62 06 numarasından vatandaşların kendilerine ulaşabileceğini belirten Demirci, katılımcılardan herhangi bir ücret talep edilmediğini, Kasım ayında gerçekleşecek şampiyona boyunca takımların 5 yıldızlı otelde ağırlanacağını, şampiyon olan takımın otelde konaklama ücreti ödemeyeceğini ifade etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler