HALK İSTEDİ, BAŞKAN İNAL YAPTI

HALK İSTEDİ, BAŞKAN İNAL YAPTI

Karacasu Bereketli mahallesi sakinleri yapımı tamamlanan Cemiyet Alanı dolayısı ile Başkan Zeki İnal’a teşekkür etti.

Karacasu Belediyesi tarafından kısa sürede yapımı tamamlanarak mahalleye kazandırılan cemiyet alanı dolayısı ile mahalle halkı memnuniyetlerini dile getirdiler.  25 m2 yemek pişirme alanı ve 45 m2 yemek dağıtım alanı olan alan mahalleli tarafından cemiyetlerde kullanılacağı günü bekliyor.

Aydın Büyükşehir Belediyesinin 2016 yılında mahalleye uzak bir alanda cemiyet alanı yaptığını ifade eden vatandaşlar “Mahallemize uzak kalan bir cemiyet alanı Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından  yapılmıştı. Karacasu Belediye Başkanımız Sayın Zeki İnal’a bu sorunumuzu ilettik. Kendisi de ekipleri hemen buraya yönlendirerek gerekli çalışmaları başlattı. Yine gerçekleşen çalışmalar esnasında sık sık gelerek yapımı devam eden alanda incelemelerini yaptı. Kısa sürede yapılan bu cemiyet alanı Bereketli mahallemizde vatandaşlarımızın hizmetine girdi. Pandemi sonrasında inşallah bu alanı kullanmaya başlayacağız”

ESKİ ALAN UZAK KALIYORDU

“Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından 2016 yılında yapılan cemiyet alanı maalesef vatandaşlarımıza uzak bir noktada kalıyordu. Bu sebeple de kullanılmıyordu. Zaten kullanmak istesek de mutfağı yoktu, Elektriği ve suyu da yoktu. Belki bunun nereye yapıldığını yetkililerde bilmiyordu. Elektrik ve suyunun olmadığından haberleri bile yoktu. Sağolsun Başkanımız Zeki İnal eski okul alanında yeni cemiyet alanını yaparak bizlerin hizmetine sundu” ifadelerini kullandılar.

BEREKETLİ MAHALLESİ İSTEDİ BİZLER YAPTIK

Karacasu Belediye Başkanı Zeki İnal ise “Bereketli mahallemizin sakinleri mahallenin bir cemiyet alanına ihtiyaçları olduğunu söylediler. Bizde Karacasu Belediyesi olarak incelemelerimizi yaptık. Bu konuda da en güzel noktanın eski okul bölgesi olduğunu düşündük. Ekip arkadaşlarımız ile hızlı bir çalışma yaparak burayı tamamladık. Önceden mevcut olan ve 2016 yılında Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan alan mahalleye uzak bir noktadaydı. Hatta yemek pişirmek için elverişli bir ortam olmadığı gibi bulaşık yıkmak için su bile yoktu. Elektrikleri de bağlanmamıştı. Yapımı tamamlanan cemiyet alanı Bereketli mahallemize hayırlı olsun. Emeği geçen ekip arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler