Halkımıza hizmet aşkımızdan hiçbir iftira bize geri adım attıramaz

Halkımıza hizmet aşkımızdan hiçbir iftira bize geri adım attıramaz

Aydın Büyükşehir Belediyesi Batı Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli, bazı sitelerde kendisi hakkında çıkan haberlere cevap vererek "Halkımıza hizmet aşkımızdan hiç bir iftira, yalan haber, baskı, tehdit bizi geri adım attıramaz." dedi.

Geçtiğimiz günlerde bazı haber sitelerinde ve sosyal medyada ortaya çıkan haber ve iddialara Aydın Büyükşehir Belediyesi Batı Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli'den yanıt gecikmedi. Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile bu iddiaları 'iftira' olarak değerlendiren Akkentli, paylaşımında şu ifadelere yer verdi;

"Bir takım odaklar halkımıza hizmet yarışımızın içinde bizim seviyemize ulaşamadıkları için, halkın kalbinde yer edinemedikleri için haset ve  panik içine düşmüşler. Bu yüzden mesnetsiz iddialarla, hakaret ve iftiralarla, kişilik suikastleri ile seviyeyi başka bir yere çekmeye çalıştıklarının farkındayız.

Bizim için asıl olan davadır. Bu ilke ile yolumuza tüm Türkiye’nin umudu, ümit kaynağı olan partimizde devam ediyoruz.  Halkımıza hizmet aşkımızdan hiç bir iftira, yalan haber, baskı, tehdit bizi geri adım attıramaz."

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler