Pazarcı esnafının sıkıntılarını Kılıçdaroğlu'na ilettiler

Pazarcı esnafının sıkıntılarını Kılıçdaroğlu'na ilettiler

Söke Meyve ve Sebzeciler Esnaf Odası Başkanı Ümit Coşkun, üyelerinin ve esnaflarının sıkıntılarını ve taleplerini CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na ilettiklerini belirtti.

Bir takım ziyaretler gerçekleştirmek üzere 3 Haziran Perşembe günü Aydın'a gelen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Efeler'de bulunan Şükran Güngör Kongre Salonu'nda kentin dört bir yanından gelen oda, dernek, STK başkanları ve partililer ile bir araya geldi. Basına kapalı olarak gerçekleştirilen toplantıda davetlilerin talep ve sıkıntılarını dinleyen Kılıçdaroğlu, sorunların aşılması için çalışmaya devam edeceklerini kaydetti.

Etkinlik sonrası açıklama yapan Söke Meyve ve Sebzeciler Esnaf Odası Başkanı Ümit Coşkun, "Pandemi döneminin en zor sınavını veren esnaf kesimi pazarcı esnafı olmuştur." diyerek üyelerinin ve esnafın taleplerini hem sözlü hem de yazılı olarak Kılıçdaroğlu'na ilettiklerini belirtti.

Coşkun, açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

"Cumhuriyet Halk Partisi Aydın İl Başkanlığı tarafından organize edilen toplantıda CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na Söke’de yaşayan pazarcı esnafımızın sorunlarını ilettik.

Pandemi döneminin en zor sınavını veren esnaf kesimi pazarcı esnafı olmuştur. Toplantıya Aydın Esnaf Odaları Birliği Başkanı Selahattin Çetindoğan ile birlikte katılım sağladık.

Pandemi süreci boyunca en çok sorun ve sıkıntıyı esnaf ve sanatkarımız çekti. Oda başkanı olarak Birlik başkanım Selahattin Çetindoğan ile birlikte esnaf ve sanatkarlarımızın kıymetli pazarcı esnaflarımızın yaşadığı sıkıntıları sözlü olarak anlatmanın yanında ayrıca Sayın Kılıçdaroğlu’na dosya halinde teslim ettik.

Sayın Kılıçdaroğlu tüm kanaat önderlerini dinleyerek gerekli çalışmaları yapacaklarını, dile getirilen birçok konunun CHP Genel Merkezi tarafından kanun tasarısı olarak teklif edildiğini iletti.

Göstermiş olduğu yakın ilgi ve alakadan dolayı esnafın sesine ses verdikleri için Sayın CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’na, her zaman esnafımızın yanında olan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’na, CHP Aydın Milletvekillerimiz Bülent Tezcan, Süleyman Bülbül ve Hüseyin Yıldız’a bizleri böyle bir önemli organizasyonda bir araya getiren CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır ve Teşkilatına, Söke Chp Söke İlçe Başkanımız Ali Kemal Özcan’a teşekkür ederim"


whatsapp-image-2021-06-07-at-17-24-26.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler