Her şey onlar için

Her şey onlar için

İHH Aydın Şubesi sosyal sorumluluk projesi kapsamında lösemili çocuklara destek ve moral ziyaretinde bulundu.

İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) Aydın Şubesi ve Özel Küçük Bilginler gündüz bakım evi ortaklaşa düzenlediği sosyal sorumluluk projesi kapsamında lösemili çocukları ziyaret ederek maskelerini boyadı.

 

SİZİN YANINIZDAYIZ

 

Projeye destek veren herkese teşekkür eden Ayşe Kazan, “Özel Küçük Bilginler gündüz bakım evi olarak, sosyal sorumluluk projelerini destekleyen İHH derneği ile lösemili çocuklar adına gerçekleştirdiğimiz bu önemli etkinlikte, güzel yürekli kardeşlerimiz için hazırladığımız bileklik ve panolarımızla onların yanında olduğumuzu göstermek istedik. Projede löseminin ne olduğunu bize anlatan doktor Sümeyra Çelebi hocamıza, öncülük yapan okul müdürümüz Şebnem Tunçdöken’e çok teşekkür ederiz” dedi.

 

ZORLU SÜREÇTE DESTEK OLMAK İSTEDİK

 

Lösemili çocuklara ve ailelerine bu zorlu süreçte destek olmak için bu tür projeleri önemsediklerini belirten İHH Aydın Kadın Kolları Başkanı Nur Akkuş, “Aydın İHH İnsani Yardım Derneği olarak lösemili çocuklarımız için farkındalık oluşturmak ve ailelerinin bu zorlu süreçte yaşadıkları sıkıntılara nasıl destek olabileceğimizi öğrenmek adına 2-8 Kasım Lösemili çocuklar haftasında küçük Bilginler çocuk kreşi ile ortak bir çalışma yaptık. Çocuklarımız lösemili arkadaşlarının taktığı maskeleri boyarken, öğrenci velileri ve derneğimizin gönüllüleri İl Sağlık Müdürlüğü Eğitim hemşiresi Sümeyra Çelebi'den lösemi hastalığını dinledi. Program esnasında yazılan anı defterini ve çocuklarımızın atölye çalışmasında yaptığı bileklikleri, Önümüzdeki hafta ADÜ Tıp Fakültesi Hastanesi çocuk onkoloji bölümündeki çocuklarımızı, ziyaret ederek hediye edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler