Posacı'ya Ağır Sözler

Posacı'ya Ağır Sözler

AK Parti Aydın Milletvekili Rıza Posacı kendisini sosyal medyada “Rıza” ifadesiyle eleştiren Bahri Kanat’ı hedef almış ve kendisine böyle hitap edemeyeceğini söylemişti.

Aydın’da “Rıza” tartışması giderek büyüyor. AK Parti Aydın Milletvekili Rıza Posacı, sosyal medyada çeşitli analizler yapan Bahri Kanat’ı hedef alarak ağır eleştirilerde bulunmuştu. Kanat’ı ‘siyaset mühendisliği’ yapmakla suçlayan Posacı, “Bana Rıza diye hitap edemez. Bu tip arkadaşlarla yol ayrımı yapmak zorundayız” ifadelerini kullanmıştı.

 

“BAK RIZA’CIM”

 

Posacı’nın sözlerinin ardından açıklama yapan Bahri Kanat, “Sana Rıza dedim diye beni mahkemeye versen kazanırmışsın. Bırak muhtarlığı azası bile olamamış, demişsin. Parası yok mahkemeye versem kaybeder, alamam demişsin. Rıza, öncelikle şunu söyleyeyim AK Parti'nin Aydın BŞB olmadan önce merkez ilçe başkan adaylığı ön mülakatında Konya milletvekili Ahmet Büyükakkaşlar şahsım için sizi Ankara'ya önereceğim. Elimdeki çalışma metni ve tavsiye öneri dosyamı Sadık Atay'ın sekreteri vasıtasıyla Ankara'ya faks çekti. O dönem her ne oldu ise daha sonradan fetö'den yargılanan Ahmet Celal kavcar, genel merkez talimatı ile seçildi ve daha sonrasını Aydın halkı gördü” dedi.

 

“SEN SEÇİLDİĞİN İÇİN TAKİPÇİN ARTTI”

 

Sert sözlerle Posacı’ya yüklenen Kanat, “Kimse kimsenin malını, parasının ne kadar olduğunu bilemez. Aydın merkezde 2 adet Kuşadası'nda 1 adet, yine Aydın'ın merkezinde şahsıma 1 ait dükkanım var. Bunların değeri hakkında bilgi sahibi değilsin. Kendini zengin sanma, zenginlik para ile ölçülmez ama siyaset zenginliği kalpten gelir. Hal birde şu var. Hani Ak Parti'nin vekili işin ya, sosyal medya da 4366 takipçin var. Twitter'da 2270. İstersen önce bunları arttır.

 

Neden dersen, Çünkü sıradan bir insanım on yıllardır şehrime 17 ilçeye her dönem tek başıma muhalefet yaptım ve sosyal medya takipçi sayım Twitter'da takipçi sayılarımı yalakalık yaparak kazanmadım ve partime çalıştım. Şahsımın, sosyal medya da 2052 kişi takipçi Twitter'da 1172 kişi. Biraz fazla çalışta On bin sayılarına ulaş. Sen seçildin ya sistem gereği sayıların arttı. Bir kelimen doğru O da Siyaset mühendisiyim. Bir de şu aklında kalsın. Zengin/Fakir ayrımın çok ayıp. Sen şımarmışsın” diye konuştu.

 

“ONLAR SAVAŞ’A LİNÇ EDERKEN SEN ÖZLEM’E DESTEĞE GİTTİN”

 

Kanat açıklamasını şu sözlerle tamamladı. “İki sene önce idi. Sen ziraat odası başkanı idin ve partimize yine CHP ve özlem tarafından saldırı vardı ve sen ziraat odası başkanlarını alıp sarı binaya haftasında ziyarete gitmiştim ve o zamanda ben seni eleştirmiş ve telde şahsımı arayarak yarım saat nedenlerini anlatmış idin. Bende zamanlama hatası ve sırası değil , güç veriyorsunuz, demiştim. Voleybol maçına gelince Mustafa Savaş linç edilirken bir hafta sonra voleybol maçında bulunman yanlış diye. Kanım, canım Ak Parti kanı akıyor diyerek üzülmüş ve sitem etmiştim. Aylardır yoksun. Muhalefet etmiyorsun. Özlem'e desteğe gidiyorsun. Eleştiri olunca da Bana kimse "Rıza " diyemez, diyorsun. Rıza demem, Özlem'e destek vermeden dolayı yazılmış ,bir analiz idi.”

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler