Her zaman olduğu gibi ortada yok!

Her zaman olduğu gibi ortada yok!

Yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle uzun süredir görevinin başına dönemeyen Levent Tuncel’in boşluğunda herhangi bir açıklama yapmayarak Söke’yi sahipsiz bırakan Ali Çankır’ın bu tavrı tepkilere neden oldu.

Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel, uzun bir süredir yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle görevine dönemedi. Görev süresi boyunca sık sık talihsiz hastalıklarla boğuşan Tuncel’in durumu geçtiğimiz günlerde ağırlaşmış ve ailesi tarafından apar topar İzmir’e sevk edilmişti. Daha önce yaşadığı nöroloji hastalığının yanı sıra enfeksiyonlarla boğuşan Tuncel’in yokluğunda Söke’de vatandaş istediği gibi hizmet alamadı. 
 

“ÇANKIR'IN UMURUNDA DEĞİL”

Partisinin Belediye Başkanı Levent Tuncel’in uzun süredir boğuştuğu sağlık sorunları nedeniyle görevine dönememesine karşın herhangi bir açıklama yapmayan CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır’ın bu tavrı, tepkileri de beraberinde getirdi. CHP Söke İlçe Başkanlığı ve ekibinin yürüttüğü başarılı saha çalışmalarının aksine yerel belediyecilikte geriye giden CHP’de Tuncel’in rahatsızlığının, partinin genel merkezine net bir şekilde aktarılmadığı öne sürüldü. 

Çankır’ın vurdumduymaz tavrı ile sahipsiz bırakılan Söke’de, meclis üyelerinin de önceliğinin başkanın sağlığı olduğu ve bu yönde gelişmeleri yakından takip ettikleri öğrenildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler