Söke'de ortam geriliyor! '6 aydır belediyeye gelmeyen başkanın sağlık durumu nasıl iyi?'

Söke'de ortam geriliyor! '6 aydır belediyeye gelmeyen başkanın sağlık durumu nasıl iyi?'

AK Parti Söke Belediye meclis üyesi Hasan Turhan, Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel’in 6 aydır belediyeye gelmemesine ve sağlığı yerinde haberleri yaptırılmasına tepki gösterdi.

Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel, uzun süredir yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle görevine dönemiyor ve ilçesine yönetemiyordu. Gün geçtikçe gerilen ortamda vatandaşlar sosyal medyada hizmet alamadıklarını dile getirirken bir tepki de AK Partili meclis üyesinden geldi. 
 

“AYIPTIR GÜNAHTIR”

AK Parti Söke Belediye meclis üyesi Hasan Turhan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, CHP’li yöneticilere tepki gösterdi. Turhan, “Ayıptır, günahtır. 6 aydır belediyeye gelmeyen, meclisi yönetemeyen CHP’li Belediye Başkanı Levent Tuncel’i sağlıklı diye haber yaptırmışlar CHP’liler. Siz kiminle dalga geçiyorsunuz..? 
 

“SAĞLIKLI OLUP OLMADIĞINA HALK KARAR VERSİN”

Başkan Levent Tuncel eğer sağlıklı ise gelsin bu ay meclisi yönetsin. Geçtik Ekim meclisini yönetsin. Geçtik Kasım meclisini yönetsin, ona da kabulüz. Hepsini geçtik alsın basını karşısına hastalığının seyrini anlatsın. Basının sorularını cevaplasın. Sağlıklı olup olmadığına kendisine oy veren halk karar versin. Meclis çoğunluğunuz sizde. Bu neyin korkusu, Levent Başkanın sağlığı sizin siyasetinizden, Söke’nin geleceği sizin geleceğinizden önemli mi?” ifadelerine yer verdi.
 

“ÇANKIR YİNE SESSİZ Mİ KALACAK?”

Her konuda olduğu gibi partisinin Belediye Başkanı Levent Tuncel’in sağlık durumu karşısında sessizliğini koruyan Ali Çankır’ın, AK Partili Turhan’ın sözlerine yanıt verip vermeyeceği de merak konusu oldu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler