Herkes Aklını Başına Alsın

Herkes Aklını Başına Alsın

MHP Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan, Devlet Bahçeli’nin sağlık durumu hakkında açıklamalarda bulundu. Pehlivan, “Devlet ; devletin başındadır" dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli geçtiğimiz günlerde aniden rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmış ve tedavi altına alınmıştı. Bahçeli’nin sağlık durumu hakkında birçok farklı isimden açıklama gelmişti.

 

SAĞLIĞI ÜZERİNDEN SİYASET YAPANLARI NOT EDİYORUZ

 

Genel Başkanları Devlet Bahçeli’nin sağlık durumunun iyi olduğunu belirten MHP Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan, “Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Bilge Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli beyefendinin sağlığı üzerinden siyaset üretme gayretinde olanları biliyor, izliyor ve not ediyoruz. Çok şükür liderimizin sağlığı yerindedir ve en kısa sürede, devletin işlerine her zaman ki gibi dört el sarılacaktır. Türkiye ile birlikte Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhur İttifakı üzerinde hesap yapanlar , oyun kuranlar, senaryo yazanların sonu hüsran olacaktır.

 

Herkes aklını başına alsın. Türkiye’nin tarihi ve egemenlik hakları, Türk milletinin birliği, güvenliği, varlığı sonuna kadar heves ve heyecanla müdafaa edeceğiz. Türkiye sahipsiz değildir. Milliyetçi Hareket Partisi’ni görmezden gelenler, spekülasyondan geçinenler, fitne ve fesada bel bağlayanlar sonunda mutlaka pişman olacaklardır. Son pişmanlık için vakit daralmaktadır. O vakit; son  pişmanlık da fayda etmeyecektir” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler