"HERKES AŞISINI YAPTIRMALI"

"HERKES AŞISINI YAPTIRMALI"

Aydın Eczacılar Odası Başkanı Sefa Karaaslan da Çin menşeili CoronaVac aşısını yaptırdı. Karaaslan, Aydınlı vatandaşlara seslenerek kendilerinin de sıraları geldiğinde aşı olması gerektiğini vurguladı.

Ocak ayının ilk günlerinde Türkiye'ye getirilen Çin menşeili CoronaVac aşısı, ülkenin birçok farklı noktasında sağlık çalışanlarına uygulanmaya devam ediyor. Aydın'da da çeşitli hastanelerde görevli sağlık personellerine uygulanmaya devam eden koronavirüs aşısının bazı hastanelerde ise uygulanma işlemlerinin sona erdiği öğrenildi.


whatsapp-image-2021-01-19-at-12-14-05-1.jpeg


Sağlık çalışanlarına uygulanmasının ardından vatandaşlara vurulmaya başlanacağı bilinen CoronaVac aşısı, pandemi sürecinde risk altında olan eczane personellerine de uygulanmaya başlandı. Geçtiğimiz günlerde bu yöndeki talepleri doğrultusunda gündeme gelen eczacılar, alınan karar sonrası aşılanmaya başlandı.

Aydın'da bulunan bir hastanede koronavirüs aşısı yaptıran Aydın Eczacılar Odası Başkanı Sefa Karaaslan, vatandaşlara seslendi. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile herkesin aşı yaptırmasını gerektiğini söyleyen Karaaslan, "Covid 19 aşısının ilk dozunu yaptırdım. Sinovac Firması tarafından üretilen CoronoVac isimli aşı uygulandı. Yani Çin aşısı. Kafa karıştıran söylentilere takılmadan sırası geldiğinde herkesin aşısını yaptırmasını öneriyorum. Aşılar bazı hastalıklardan korunmanın en kolay ve en etkili yoludur. " dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler