HİZMETİN ÖNÜNDEKİ BÜYÜKŞEHİR ENGELİNİ KALDIRACAĞIZ

HİZMETİN ÖNÜNDEKİ BÜYÜKŞEHİR ENGELİNİ KALDIRACAĞIZ

Cumhur İttifakı’nın Büyükşehir Belediye Meclis üyeleri, doğalgaz ile ilgili verdikleri önergenin CHP ve İYİ Parti oylarıyla reddedilmesine büyük tepki gösterdi. Cumhur İttifakı grubu adına konuşan Meclis Üyesi Mustafa Arı, “Bizim talebimiz bir ilçe için d

Cumhur İttifakı Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri, Ocak ayında Enerya’nın doğalgaz çalışmalarından kaynaklı zemin tahrip ve üst kaplama çalışmalarının Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılmasını teklif eden bir önerge vermişti. Ancak önerge Çerçioğlu’nun kanuna aykırı olduğunu savunarak, işleme alınamayacağını söylemesi üzerine geri çekilmişti.

 

Ocak ayı toplantısını ardından Şubat ayı Meclis toplantısında da Cumhur İttifakı üyeleri tarafından yeniden gündeme getirilen önerge, CHP ve İYİ Parti’ye mensup üyeler tarafından reddedildi.

 

VATANDAŞA ULAŞTIRILACAK HİZMETE ENGEL OLUYORLAR

 

AK Parti Aydın İl Başkanlığı’nda düzenlenen toplantıda konuşan Arı, “Başkan Çerçioğlu ve kanaatimizce onun etkisi altında kalarak önergeye ret oyu veren CHP ve İYİ Partili sayın meclis üyeleri, Büyükşehir Belediyesinin de hissedar olduğu bir şirket eliyle vatandaşlarımıza ulaştırılacak bir hizmete engel olmaktadırlar. Doğalgaz kullanımının yaygınlaştırılması bir devlet politikasıdır. Zemin tahrip ve üst kaplama işlerinin Büyükşehir Belediyesi tarafından bedelsiz yapılmasıyla kamu kaynakları dağıtıcı firmaya aktarılmış olmayacak, doğalgaz tarifelerine ilave edilerek Sistem Kullanım Bedeli olarak tüketiciye yansıyacak maliyet ortadan kaldırılmak suretiyle vatandaş lehine bir kamu hizmeti yapılmış olacaktır” dedi.

 

 Siyaset ve hukuk zemininde her türlü girişimde bulunacaklarını belirten Arı, “Vatandaşa hizmetin önündeki Büyükşehir engelini kaldıracağız” ifadesini kullandı.

 

HABER: İNAN GÜL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler