İncirliova’da fidanlar toprakla buluştu

İncirliova’da fidanlar toprakla buluştu

İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü dolayısıyla İncirliova Anadolu Lisesi’nde gerçekleşen fidan dikimi etkinliğine katıldı.

x.jpg

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 11 Kasım 2019 tarihinde yayınlanan genelge ile 11 Kasım günü Milli Ağaçlandırma Günü olarak kutlanmaya başlandı. Cumhuriyetin 100. yılına özel 2023 farklı yerde gerçekleşen fidan dikim etkinlikleri kapsamında, İncirliova’da düzenlenen organizasyona İncirliova Kaymakamı Canan Hançer Baştürk ve İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya katıldı.

y.jpg

"DİKİLEN FİDANLARI İNCİRLİOVA'MIZIN GELECEĞİ OLARAK GÖRÜYORUZ"

İncirliova Anadolu Lisesi’nde gerçekleşen fidan dikimi etkinliğinde yüzlerce fidan toprakla buluştu. ‘Geleceğe Nefes, Cumhuriyete Nefes’ kampanyası çerçevesinde gerçekleşen organizasyonda konuşan Başkan Kaya, “İncirliova’yı güzelleştiren tüm etkinliklerin içerisinde yer almak en büyük mutluluğumuz. Bugün de 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında fidan dikimi etkinliğinde vatandaşlarımız ile bir araya geldik. Ben öncelikle organizasyonda emeği geçen herkese ediyorum. Bu dikilen fidanları İncirliova'mızın geleceği olarak görüyoruz. Bizler bugün dedelerimizin babalarımızın diktikleri ağaçların havasını soluyoruz, bizim çocuklarımızın İncirliova’sına da bugün dikilen ağaçlar hayat verecek. Günümüzde ormanların değeri her geçen gün bir kat daha anlaşılmakta. Biz de belediye olarak daha yeşil bir İncirliova için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

8.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler