İncirliova'da taşlı sopalı kavga

İncirliova'da taşlı sopalı kavga

İncirliova’ya bağlı Arpadere Mahallesi’nde çıkan taşlı sopalı kavgada 4 kişi yaralandı.

Olay, Aydın’ın İncirliova ilçesine bağlı Arpadere Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İncirliova’da yaşayan Cengiz D. Arpadere Mahallesi’nde bulunan bir evi satın aldı. Satın aldığı eve bakmaya giden Cengiz D. ve ailesi ile mahalle sakinleri arasında dönüş yolunda taşlı sopalı kavga çıktı. Kavganın sebebinin izinsiz girilen tarladan alınan incirler olduğu öne sürüldü. 

“İNCİR ÇALMADIK” 

Olay anında kardeşine siper olmaya çalıştığını ve ameliyatlı olduğunu dile getiren Semra T., “Olay anında öleceğimizi sandım. KADES uygulamasına bastım. Kardeşimi kanlar içinde görünce üzerine kapandım. Ameliyatlı olduğum içim canım çok yandı. Bize incir çaldınız dediler. Arabamızda bir tane dahi incir buldularsa söylesinler. Sadece iddia ediyorlar. Çok korktuk. Jandarmaya gidip şikayetçi olduk” diye konuştu.

“İNCİR ÇALDIKLARI İÇİN KAVGA ÇIKTI”

Öte yandan AJANS AYDIN gazetesine konuşan mahalle muhtarı Nihat Barlas, “İddia edildiği gibi bir ötekileştirme durumu yok. Mahalleye geldiler, çay kahve içip gittiler. Dönüş yolunda bir incir bahçelerine girdikleri yönünde haber gelmiş. Tarla sahibi ile oğlu gidince darp edilmişler. Bu sefer de bazı mahalle sakinleri olay yerine gitti. Çıkan arbededen iki taraftan da yaralananlar oldu. İddialar gerçek dışı” dedi.



whatsapp-image-2022-09-13-at-10-46-59.png

whatsapp-image-2022-09-13-at-10-46-58-2.png

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler