İshak Kurt: 'Küfür ve hakaretlerden sonra duygularıma yenik düştüm'

İshak Kurt: 'Küfür ve hakaretlerden sonra duygularıma yenik düştüm'

Efeler 09 SFK’nın forvet oyuncusu İshak Kurt, taraftarlarla arasında yaşanan olay nedeniyle özür diledi.

TFF 3. Lig 3. Grup takımlarından Efeler 09 SFK’nın forvet oyuncusu İshak Kurt, Pazar günü oynanan Kepez Belediyespor maçı sonrası taraftarlarla arasında yaşanan olay nedeniyle özür diledi. 

İshak Kurt yazılı olarak yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi, 
Geçen hafta sonunda alın terimiz olan şampiyonluk kupamızı hep birlikte büyük sevinçle kaldırdık. Sizlerle birlikte biz de gururlandık ve bu güzel şehrin profesyonel lig hasretini sona erdirmenin mutluluğunu yaşadık. Ancak maalesef bu güzel günü galibiyetle taçlandıramamanın üzüntüsünü yaşadık ve rakibimize 1-0 mağlup olduk. Herkes gibi biz de maçı kazanmak sizlere ikinci bir sevinç yaşatıp hafta sonununuzu mutlu sonlandırmak istiyorduk, olmadı.

 

DUYGULARIMA YENİK DÜŞTÜM

Yaptığı açıklamada duygularına yenik düştüğünü belirten İshak Kurt, “Maçın son dakikalarında tribünün bazı noktalarında aleyhime yapılan KÜFÜRLÜ HAKARETLER sonrasında ben de duygularıma yenik düştüm ve karşılık verdim. Yapmamam gerekiyordu ancak maçtaki kazanma hırsımın verdiği öfkeye yenik düştüm. Ben geçen sezondan beri Efeler için tüm takım arkadaşlarımın yaptığı gibi elimden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyorum. Bundan sonra da yapmaya devam edeceğim.
 'EFELİK EFENDİLİKTİR' sözüyle, başta siz büyük Efeler taraftarı, kulüp yönetimimiz ve tüm arkadaşlarımdan yaşanan tatsız olaylardan dolayı ÖZÜR DİLİYORUM.
” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler