İncirliova'daki aşk cinayetinde karar ertelendi

İncirliova'daki aşk cinayetinde karar ertelendi

İncirliova'da sevgilisinin eski eşini öldürdüğü iddiasıyla yargılanan Nejat P. için savcılık müebbet hapis cezası istendi. Duruşma ileri bir tarihe ertelendi.

Olay geçtiğimiz Şubat ayında İncirliova'da meydana geldi. Gülçin Y., ile Nejat P., arasındaki aşk ilişkisi cinayete sebep oldu. İncirliova'da esnaf olan Nejat P., ile Gülçin Y.,'nin eski eşi Sabri Varol arasında kavga çıktı. Çıkan kavgada Sabri Varol karnından bıçaklandı. Hastaneye kaldırılan Varol olay yerinde hayatını kaybetti.

ac567cf0-e88e-48e2-85cd-6fe02f8174e9.jpeg

Olay sonrası gözaltına alınan ve tutuklanan Nejat P., açılan davada hakim karşısına çıktı. Nejat P., suçlamaları kabul etti. Nejat P. "Elimdeki sopayla bir ya da iki kez kafasının yan tarafından vurdum. Sırt üstü yere düşmüştü. Elinde de bıçak duruyordu. Bıçağı aldım, o arada sol yan tarafından yaralandığını fark ettim, kan yoktu fakat sol yanında şişlik vardı." ifadelerini kullandı.

Bugün yeniden hakim karşısına çıkan Sanık Nejat P., için iddia makamı cezayı açıkladı. Savcılık, sanık için "Bir insanı kasten öldüren kişi, müebbet hapis cezası" istedi.

Duruşma karar için ileri bir tarihe ertelendi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler