İYİ Parti Aydın'da atama krizi

İYİ Parti Aydın'da atama krizi

İYİ Parti Aydın İl Başkanlığı'na Ahmet Ertürk atandı. Ertürk’ün atama haberinin kendilerine bildirilmediğini belirten il yönetimi tepki gösterdi.

2024 yerel seçimlerinde aday adaylığı için görevinden istifa eden Recep Taner’in yerine yönetim kurulu yeni başkanı belirlemek için geçtiğimiz günlerde toplandı. Toplantı sonucunda 18’er oy alan İl Başkan Vekili Sadettin Yabaş ve Efeler İlçe Başkanı İlhan Adıyaman seçilemedi.

Durum parti merkezine bildirilirken partine yeni bir gelişme yaşandı. Edinilen bilgiye göre, İYİ Parti Aydın Kurucu İl Teşkilat Başkanlığı’nı yapan ve son genel seçimlerde de Aydın 2. sıra Milletvekili Adayı olan Efeler eski Belediye Meclis Üyesi Ahmet Ertürk atandı. Ertürk’e bilgi verilirken, teşkilata ise haber verilmedi.

"HİÇ KİMSENİN HABERİ YOK"

Basında çıkan haberlerin ardından Ajans Aydın'a ulaşan Sadettin Yabaş, "Teşkilattan kimsenin haberi yok. Bize böyle bir şey bildirilmedi. Kendisine bildirildiyse bir şey diyemem" dedi.

"YANLIŞ BİLGİ"

Öte yandan istifa eden İl Başkanı Recep Taner de Ajans Aydın'a ulaşarak, "Haberlerde yer alan teşkilata bilgi verildi kısmı yanlış bilgi. Bize böyle bir bilgi verilmedi" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler