İYİ Parti Genel Başkanı Akşener Aydın’da

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener Aydın’da

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, Marka kent Efeler’e kazandırdığı Kuvayı Millîye Anı Evi’nin açılışını gerçekleştirdi.

Haber: ( Saniye BAŞKAN )

Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay’ın Marka Kent Efeler’e son olarak kazandırmış olduğu Kuvayı Millîye Anı Evi’nin açılışı İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in katılımıyla gerçekleştirildi. Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay’ın Efeler halkına kazandırdıklarına övgüler yağdıran Akşener, “Size oy verenlere hizmet ederseniz, anlata anlata bir türlü bitiremediğiniz hizmetler ortaya çıkar” diyerek Atay’ı tebrik etti. Açılış konuşmasında Atay şu ifadelere yer verdi:


Tek anıt açan belediye olarak, söz verdiğimizi gerçekleştiren bir belediye olarak bugün aştığımız bu Kuvayı Milli Ana evimizi açacağımıza söz vermiştik. Bugün bunu gerçekleştiriyoruz. Sayın Genel Başkanım bizi yalnız bırakmadığınız için bütün Efeler halkı adına Aydın halkı adına sonsuz şükranlarımızı sunuyorum”.

whatsapp-gorsel-2024-02-15-saat-16-14-55-d394df17.jpg

“BU DÖNEMİ İYİ KULLANIN”

Akşener, yerel seçimler için düğün benzetmesi yaparak Efeler halkına Atay’ı yeniden başkan olarak seçmelerine istedi. Akşener, “Aslında yerel seçimler düğündür. Genel seçimlerde elbette seçmenin düğünüdür ama yerel seçimler bildiğiniz seçmenin bu talep edeni yani belediye hizmetlerini sana dahil getireceğim diyen kişiyi hazır olda tutan bir dönemdir. Sizin hesap sorduğunuz size hesap verilen bir dönemdir. Allah rızası için bu dönemi iyi kullanın. Her yerde iyi kullanın. Efeler’de sizlerin huzurunuzda Türkiye’ye sesleniyorum. Yani bol bol laf yapıp cebellezi yapanlara hesap sorun. Böyle hizmet edenlere, bir kuruşu heba etmeyip Efeler’de yaşayan her bir kardeşine ulaşmaya çalışan belediye başkanlarımızı da ödüllendirin, yeniden seçin. Kimseye mecbur etmeyin. Başka başka insanlarla el sıkışmak zorunda bırakmayın. Başka başka siyasi partilerle el sıkışıp ne idüğü belirsiz durumların oluşmasına müsaade etmeyin”.

whatsapp-gorsel-2024-02-15-saat-16-14-54-779a8ce4.jpg

EFELER HALKINA GÜVENEREK İYİ PARTİ’Yİ SEÇTİ


Atay’in Efeler halkına güvenerek İYİ Parti’den aday olduğunu dile getiren Akşener, “Bir kararlılık gösterdi. İYİ Parti’den yeniden aday oldu. Tek başına aday oldu. Şimdi böyle bir durumda, kime güvendi? Bana da değil size güvendi. Kendine güvendi Allah’ına güvendi. Çünkü dedi ki Cenabı Hak doğrunun yanındadır. Haklının yanındadır. Ona inandı ona güvendi. Sonra size güvendi. Dedi ki benim hemşelilerim benim yanımda dururlar.

adsasd.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler