İYİ Parti Aydın’da adaylar belli oldu

İYİ Parti Aydın’da adaylar belli oldu

Genel Başkan Meral Akşener’in katılımıyla Aydın Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda İYİ Parti aday tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.

HABER: (Berna AYDIN)

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, Aydın’da önce Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay ile Kuvayi Milliye Anı Evi’nin açılışını gerçekleştirdi ardından aday tanıtım toplantısına katıldı. Toplantıda Akşener’e ilgi yoğundu. Özellikle kadın vatandaşlar Akşener’e hediyeler vererek sevgilerini gösterdiler. İYİ Parti İl Başkanı Ahmet Ertürk’ün açılış konuşmasından sonra Efeler diyarının meşhur zeybek gösterisi sahnelendi. Konuşmasını gerçekleştirmek için sahneye çıkan Akşener, Aydın halkının desteklerini görünce Atay’a “Bunlar senin eserin mi?” dedi.

5-001.jpg

“BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARIMIZ BELEDİYE BAŞKANI OLACAK”

Büyükşehir adayıyla Büyükşehir’i, Efeler adayıyla ise Efeler’i alacaklarını ve diğer ilçelerde de kararlı olduklarını dile getiren Başkan Akşener, “Efeler adayımızın belediye başkanlığı sürdürüyor. Milletvekilliği döneminden kendisini tanıyorum. Yamuğu, yarası olsaydı, bugün bu salonda olabilir miydi? Adaylarımız temiz, dürüst olmamış olsa, her iki taraftan ok yağmuru tutulmuş bir partide olamazdılar.” dedi.

7.jpg

AYDIN HALKINDAN SÖZ İSTEDİ

Genel Başkan Meral Akşener, aday tanıtım toplantısında bulunan kalabalığa seslenerek onlardan belediye başkan adaylarını başkan yapmaları için söz istedi. Akşener, “Her bir aileden oy isteyeceksiniz, her komşunuza anlatacaksınız, Genel Başkanınız olarak bir kadın olarak sizden bunu istiyorum.” ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayının da belli olduğu toplantıda Akşener, 17 ilçe başkan adayıyla tek tek sahnede poz verdi. Başkan adaylarının ellerinden tutup kaldıran Meral Akşener, adayların karşısına geçerek onları alkışladı.

4-001.jpg

İŞTE ADAYLAR:



Aydın Büyükşehir’de Özer Kayalı, Efeler’de Mehmet Fatih Atay, Buharkent’te Hasan Akyol, Kuşadası’nda Behçet Alp, Karacasu’da Zeki İnal, Sultanhisar’da Cihan Demirel, Germencik’te Aydın Bircan, İncirliova’da Nadir Mıstık, Nazilli’de Cüneyt Korkmaz, Köşk’te Nilgün Baş, Didim'de Atilla Avlayıcı, Karpuzlu’da Veysel Kalfa, Bozdoğan’da Erhan Algan, Çine’de Erkan Bozkurt, Söke’de Mehmet Koyuncu, Kuyucak’ta Fahrettin Kemik ve Yenipazar’da İlknur Karaduman.

6-001.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler