İYİ Parti İncirliova'da Alak Güven Tazeledi

İYİ Parti İncirliova'da Alak Güven Tazeledi

İYİ Parti İncirliova İlçe Kongresi'nde mevcut başkan Ahmet Alak, yeniden seçildi.

İYİ Parti Aydın’da ilçe kongreleri devam ediyor. Bu kapsamda İYİ Parti İncirliova İlçe Teşkilatı, 2. Olağan Kongresi'ni coşkulu bir katılımla gerçekleştirdi. Eski Gençlik Kolları Başkanı Tolga Mert ile girdiği seçim yarışını kazanan mevcut Başkan Ahmet Alak, güven tazeledi.

 

İncirliova'daki Kültür Merkezi'nde düzenlenen kongreye Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, İYİ Parti Aydın Kurucu İl Başkanı Recep Taner, Aydın İl Başkanı Cemal Sarı, İl Gençlik Kolları Başkanı İsmail Tabak, İl Kadın Kolları Başkanı Semra Yücel, ilçe başkanları, meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda partili katıldı. Kongrede, divan başkanlığını Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan üstlendi.

 

AYDIN’DA BİRİNCİ PARTİ YAPACAĞIZ

 

Seçimin ardından teşekkür konuşması yapan Alak, "İYİ Parti, iktidarı hedefleyen bir partidir. Bunu, yapacak olan İYİ Parti'nin neferleridir. Birlik ve beraberlik içerisinde kaybedeni olmayan bir kongreye geldik. Bir daha ki seçime kadar İYİ Parti'yi Aydın'da birinci parti olacak konuma getireceğiz. Bizi destekleyen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

 

YÖNETİM KURULU

 

Alak başkanlığındaki Yönetim Kurulu Hüseyin İrdem, Şenay Dumano, Ali Gülmez, Kader Namlı, Mesut Günlay, Özlem Sarsılmaz, Mustafa Kemal Aktemur, Sadettin Kırcı, Muammer Öztürk, Fatma Çoban, Sabri Yıldırım, Ümit Erdoğan, Mustafa Yavuz Koca, Cihan Tozlu, Gülcan Arıkan, Özkan Özcan, Halil Dikyar, Yasemin Han, Tahir Boz, Nurcan Göker, Kazım Doğan Aydın, Mert Bingöl, Ali İhsan Özer, Fatma Gökbel, Ergün Özdemir ve Gülsüm Baran'dan oluştu.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler