İYİ Parti'de Neler Oluyor..?

İYİ Parti'de Neler Oluyor..?

İYİ Parti Adana Milletvekili İsmail Koncuk'un istifası ve İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ'ın ihracının ardından iki istifa da İYİ Parti Söke’den geldi.

Adana Milletvekili İsmail Koncuk'un istifası ve İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ'ın ihracıyla, İYİ Parti'nin milletvekili sayısı 36'ya düşmüştü.

Bunun üzerine İYİ Parti Söke İlçe Kurucu Başkanı Şule Tuntaş’ın istifasının ardından kurucu üyelerden olan Erhan Akkın’da istifa etti.

‘’YAPILAN İTHAMLARIN TAMAMINI REDDEDİYORUM’’

Kurucu Başkan Tuntaş’ın istifasının ardından, İYİ Parti Söke İlçe Başkanı Çağlar Çelikez, "Şule Tuntaş zaten ruhen İYİ Parti kimliğini çoktan kaybetmişti. Fiziken istifa etmiş olması da asla bir kayıp değildir" şeklinde konuşmuştu.

Bu açıklamanın ardından İYİ Parti kurucu üyelerinden Erhan Akkın’da, "Söke İYİ parti kurucu başkanımız Şule Tuntaş için yapılan ithamların tamamını ret ediyorum. Siz şehitlerimizin kemiklerini sızlatan Leyla Zana'ya övgüler düzen Genel Başkanınız tarafından atanan Genel Başkan Yardımcısı Bahadır Erdem'e başkanım deyin. Ben Türk milliyetçisi Erhan Akkın, ilçe başkanını esefle kınıyor ve İYİ Parti'den istifa ediyorum" dedi.

İstifaların ardı arkasının kesilmediği İYİ Parti Aydın’da önümüzde ki günlerde istifaların devamının geleceği öğrenildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler