İYİ Partili Ertürk CHP'yi hedef gösterdi Sistemleri bozuldu

İYİ Partili Ertürk CHP'yi hedef gösterdi Sistemleri bozuldu

14 Mayıs’ta parti olarak büyük bir hüsran yaşayan İYİ Parti’de başarısızlığın faturasının kime kesileceği merak edilirken, ikinci sıra milletvekili adayı Ahmet Ertürk’ten dikkat çeken bir açıklama geldi.

(Haber: Berna TURAN)

İYİ Parti Aydın milletvekili adayı Ahmet Ertürk, 14 Mayıs seçimlerinin ardından değerlendirmelerde bulundu. Ertürk, “CHP’nin sandık sistemi çöktü. Bakın Kemal bey sorumlu kişiyi de görevden aldı. Sandıklara yeterince sahip çıkamadık” dedi.

Ertürk yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“ANKA HABER AJANSI DA ÇÖKTÜ”

“Sandıklara sahip çıkamadık. Her sandıkta herkes görevini yapmadı. Sistem de çalışmadı. Sistemin çalışmamasının ardından Kılıçdaroğlu’un görevden aldığı insanlarda belli. Ya sandıkta görevliler görevini tam yapmadı ya da veriler tam girilmedi. Hatta belirli bir yerden sonra ANKA’nın da verileri çöktü. Aydın özelinde ise bir birlikte hareket edemedik. Bu nedenle yeterine oy alamadık.

“CHP İÇERİSİNDE SIKINTI OLDUĞU GÖRÜLDÜ”

Yine söylüyorum sandıklarda herkes görevini yapamamış. Birde söylediğim gibi sistemin başındaki kişiyi görevden aldılar. Neden aldıklarını açıklamadılar ama içeride bir sıkıntı olduğu belli. Şuanda birçok sandıkta yeniden sayım yapılıyor ama oran hiç değişmiyor. Yapılan yanlış girişler düzeltildiği halde oran hiç değişmiyor. Düşmesi gereken oran da düşmüyor.”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler