Kuşadası hedefe kilitlendi

Kuşadası hedefe kilitlendi

TFF 3. Lig 2. Grup takımlarından Kuşadasıspor, 2. Lige yükselmek için Play Off’da mücadele edecek.

(Haber: Enes UZUN)

Siyah beyazlı ekip, ligin 31’inci haftasında Iğdır FK’nın Gümüşhanespor’u 5-1 yenmesi sonucu Play Off’larda oynamayı matematiksel olarak garantilemişti.

TFF 3. Lig’in normal sezonunu 2’nci bitirecek takımın doğrudan finale yükseleceği Play Off sisteminde grubunu 3’üncü sırada bitiren takımla 6’ncı sırada bitiren takım, 4’üncü sırada bitiren takım ile de 5’inci sırada bitiren takım, tek maç usulüne göre eşleşiyor. Maçlar ise 3 ve 4’üncü sırada bitiren takımların sahalarında oynanır.

Normal sezonu 6’ıncı sırada bitirmeyi garantileyen Güvercin son hafta maçlarından sonra deplasmanda Ordu AŞ veya Karaman FK ile karşı karşıya gelecek.

İKİNCİ YARI DÜŞÜŞE GEÇTİ

Ligin ilk yarısında 16 maçta 8 galibiyet, 5 beraberlik ve 3 yenilgi alan siyah beyazlı ekip 29 puan ile tamamladı. Topladığı 29 puan ile 2. Lig için iddialı bir konuma gelen Güvercin ligin ikinci yarısına istediği gibi başlayamadı.
Siyah beyazlı ekip sezonun ikinci yarısında 4 galibiyet, 7 beraberlik ve 4 mağlubiyet alarak düşüş yaşayan Ada sezonun bitmesine 1 hafta kala 6’ncı sırada kalmayı garantiledi. Söz konusu 32 haftada da 38 kez rakip sahaları sarsan siyah beyazlı ekip kalesinde ise 29 gol gördü.

İÇ SAHADA BAŞARILI

Kuşadasıspor, bu sezon elde ettiği 12 galibiyetin 9’unu iç sahada yaşayarak, bu alanda ligde 4’üncü sırada bulunuyor. Evinde oynadığı 15 maçta 9 galibiyet, 4 mağlubiyet, 4 beraberlik alan Ada 31 puan topladı.
Deplasmanda ise istediği gibi sonuçlar alamayan Kuşadasıspor, 16 maçta 3 galibiyet, 8 beraberlik ve 5 mağlubiyet alarak 17 puan toplayıp bu kulvarda ligde 10’uncu sırada bulunuyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler