KADINLARIMIZA SADECE BİR GÜN DEĞİL HER GÜN DEĞER VERELİM

KADINLARIMIZA SADECE BİR GÜN DEĞİL HER GÜN DEĞER VERELİM

AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla ASTİM OSB’de bulunan ve kadın işlerin çalıştığı tekstil fabrikasına ziyarette bulundu. 

AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen ve beraberindeki heyet, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla ASTİM OSB’de bulunan bir tekstil fabrikasını ziyaret etti. Fabrikada çalışan kadın işçilere karanfil dağıtan Özmen, programın ardından açıklamalarda bulundu. 

“HAK ETTİĞİ EN AĞIR CEZAYI ALACAKTIR”

Son günlerde yaşanan olaylara değinerek sözlerine başlayan Özmen, “Öncelikle kadın istihdamına destek veren bu işletmemize teşekkür ederim. Emeklerine sağlık. Maalesef geçtiğimiz günlerde Samsun’da meydana gelen olayda hepimizin nefretler, ürpererek izlediği görüntüler ortaya çıktı. Eski eşini küçük çocuğunun yanında vahşice döven bir caniye tanık olduk. Bu noktada bütün Türkiye ayağa kalktı. Bu duyarlılıklarından dolayı milletimize teşekkür ediyorum. İnşallah o şahıs hak ettiği en ağır cezayı alacaktır. Yine Aydınımız da bir olay yaşandı. Maalesef bizi derinden üzen bir olay oldu bu. Bizler hepimiz bir annenin evladıyız. Bunun bilincinde olarak evlerde annelerin, babaların ve çocukların örnek tutum sergilemesi toplumsal bir meselemiz olmalı” dedi. 

“BÜYÜK VE GÜÇLÜ TÜRKİYE’NİN İNŞAASINDA ÖNEMLİ BİR ROL OYNAYACAKLAR”

Kadınların gelecek dönemde önemli bir rolü olduğuna dikkat çeken Özmen, “Öyle inanıyorum ki kadınların inşa eden gücü büyük ve güçlü Türkiye’nin inşası noktasında çok önemli bir rol oynayacaktır. Siyasette kadınlarımızın yeri günden güne çoğalmakta. Belediye Başkanlarımız kadınlardan seçilmekte. Yine aynı zamanda mecliste temsil noktasında yine hanım efendiler var. Tabi kadınlarımızın sadece 8 Mart’ta değil tüm günlerde birer anne ve eş olduğunu hatırlamalıyız. Onlara her gün değer vermeliyiz. Ben bu vesileyle büyük ve güçlü Türkiye’nin inşasında büyük rol oynayacak kadınlarımızın gününü kutluyorum” diye konuştu.

Programa Özmen'in yanı sıra, İŞKUR Müdürü Rahmi Terzi, AK Parti Efeler İlçe Başkanı Hüsnü Elbir ve yönetimi, İl Gençlik Kolları Başkanı Ali Demir ve Kadın Kolları üyeleri katıldı.

f6af9ae1-d869-4ab2-ac51-1284ab62c16b.jpg

77bf2a35-63fc-4cfd-8acd-7e11a3ec2958.jpg

ea47ee61-bdcc-49af-8a13-1bb5836cf818.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler