Kampanyayı duyan bu mağazaya koşuyor

Kampanyayı duyan bu mağazaya koşuyor

Aydın’ın Efeler ilçesinde faaliyetine başlayan ‘Swalin Home’ düğün yapacak çiftlerin uygun ve kaliteli mobilya sahibi olmasını sağlayacak.

Aydın-Muğla Karayolu üzerinde bulunan 2 bin 500 metrekare büyüklüğündeki mağazada faaliyetlerine başlayan ‘Swalin Home’ Aydın’a yeni bir soluk kazandırdı. Özelikle düğün yapacak çiftlere yönelik düzenlediği kampanyalar ile ön plana çıkan mağazaya Aydınlı vatandaşlar büyük ilgi gösteriyor.

 

"KALİTELİ ÜRÜN UYGUN FİYATA"

 

Efeler’de açılan mağazanın yöneticiliğini yapan Ozan Aytekin, “Mobilyalarımızın tamamı İnegöl mobilyası. Ürünlerimizin tamamının 5 yıl servis garantisi var. Bursa, İzmir ve Manisa’dan sonra Aydın  ile birlikte 5’inci şubemizi açtık. Mağazamızda 25 adet düğün paketi ve çeyiz setimiz var. Bununla beraber 50’den fazla tekli koltuk takımımız var. Tabi piyasaya göre hem kaliteli hem de uygun fiyatlı ürünler satıyoruz. Avantajlı fiyatlarımız ve ödeme şekli ile düğün yapacak ve evini yenileyecek çiftlerimiz büyük kolaylıklar sağlıyoruz. Ürünlerimiz piyasada bulunan ve aynı kaliteye sahip ürünlere nazaran yaklaşık 10 bin lira daha avantajlı” dedi.

 

"SORUNSUZ TESLİMAT"

 

Mağazadan alışveriş yapan müşterilerin sevkiyatlarının sorunsuz bir şekilde yapıldığını belirten Aytekin, “Bizim en çok dikkat ettiğimiz konulardan bir tanesi. Çünkü bizler müşterilerimiz için teslimatı en iyi şekilde yapıyoruz. Teslimatlarımız 21 iş günü içerisinde gerçekleşiyor. Servis garantisi süresi boyunca müşterilerimiz ile sürekli diyalog halinde oluyoruz” diye konuştu.

 

"ÜRÜNLERİMİZİN TAMAMI 2020 TRENDİ"

 

Öte yandan ürünlerin tamamının 2020 trendine uygun olduğunu söyleyen Aytekin, “Mağazamızda bulunan ürünlerimiz Bursa, İnegöl, İzmir ve İstanbul fuarlarında sergilendi. Mağazamızda geçmiş yıllara ait eski ürün bulunmamaktadır. Ayrıca BAMBİ’nin Aydın’ın bölge bayisiyiz. Birçok farklı yatak ve baza ile farklı seçenekler sunuyoruz. Aydınlı hemşerilerimiz gönül rahatlığı ile gelip alışverişlerini yapabilir” dedi.

 

"20 YILI AŞKIN SÜREDİR BU SEKTÖRDEYİZ"

 

Yaklaşık 20 yıllık süre boyunca mobilya sektöründe yer aldıklarına dikkat çeken Aytekin, “Mağazamız için modern ve şık bir web sitesi hazırlıyoruz. Yakın zamanda faaliyete geçecek. Müşterilerimiz sitede diledikleri her ürünü bulabilecek. Aydın için özel konseptlerimiz de olacak. Pandemi nedeniyle açılış yapamadık. Ancak bizden ürün alan ve memnun kalan müşterilerimizin yönlendirmesi ile birçok yeni müşterimiz oldu. Mağazamızda evlenecek olan ve evini yenilemek isteyen herkese uygun ürünlerimiz var. Bizler Aydınlı hemşerilerimizi en kısa zamanda mağazamıza kahve içmeye bekliyoruz” diye konuştu.  

 

HABER: İNAN GÜL

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler