Kaplan Her Şey Koçarlımız İçin

Kaplan Her Şey Koçarlımız İçin

Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan 2019’un son gününde Koçarlı Belediyesi’ne alınan araçları halka tanıttı.

Koçarlı Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen tanıtım toplantısına, AK Parti Koçarlı İlçe Başkanı İlyas Arslan, İncirliova İlçe Başkanı Hüseyin Celbek, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

 

BORÇLANARAK ALMADIK

 

Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, belediyeye 5 adet kamyon, 4 otomobil, 1 otobüs, 1 çöp arabası, ve 1 ticari araç kazandırdıklarını belirtti. Bu araçların borçlanarak alınmadığına dikkat çeken Kaplan, “. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Şubat ayı içerisinde kepçe gelecek. Bunun içinde para ödemiyoruz. Arazöz yoktu. Bunun içinde önce DSİ Müdürüyle konuştum. Sonrada Orman Müdürlüğüne gittim. Arazözümüz de gelecek. İhtiyacımız olan bir araç talebinde daha bulunduk. 2 futbol kulübümüz var zaman zaman araç sıkıntısı oluyor. Ya da vatandaşımızın ufak tefek düğününde, nişanında araba lazım oluyor. Bunun için araç talimatı verdim. Onu alacaklar ve Koçarlı halkının hizmetine sunacaklar” dedi.

 

MALİYETİ 1 MİLYON TL

 

Öte yandan alınan 5 kamyon, 4 binek araç, 27 kişilik otobüs ve 1 ticari aracın maliyetinin ise yaklaşık 1 Milyon TL’ye mal olduğu, ayrıca Çevre ve Şehircilik Bakanlığından bağış olarak 1 adet çöp kamyonunun geldiği verilen bilgiler arasında yer aldı. Konuşma sonrasında dualar eşliğinde koç kesilerek alınan araçların hayırlara vesile olması temenni edildi.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler