Kaplan Kadınlarımız İçin Ne Yapsak Az

Kaplan Kadınlarımız İçin Ne Yapsak Az

Koçarlı Belediyesi ile Aydın Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü iş birliğinde hayata geçirilen “Koçarlı Kadın Günleri” programına ilçedeki kadınlar büyük ilgi gösterdi.

Aydın’ın Koçarlı ilçesinde bulunan Kadın Dinlenme Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinliğe, ilçede bulunan kadınlar yoğun ilgi gösterdi. Uzman diyetisyen Neslihan Ertaş ve Aile Eğitim Uzmanı Esengül Bulut tarafından hazırlanan “Sağlıklı beslenme ve diyet” ile “Aile içi iletişim” konuları ele alındı.

 

PARTİ KİMLİĞİMİ BİR KENARA BIRAKTIM

 

Programda konuşan Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, “Öncelikle şunu belirtmek isterim. Bu merkezimizin dışında yeni yapılacak olan Koçarlı Belediyesi Hizmet Binamızın altında kadın ve gençlik merkezlerimiz olacak. Biz kadınlarımızı önemsiyoruz, onlar için ne yapsak az. Kadınlarımıza yönelik programlarımız sürekli olacak. Hangi konuda talep gelirse biz onu hayata geçirmek için çalışacağız. Ben seçim döneminde taşıdığım parti kimliğimi bir tarafa bıraktım. Tek amacımız ilçemizde bulunan herkese eşit hizmet edebilmek” dedi.

 

Kaplan’ın konuşmasının ardından programa katılan kadınlara sağlıklı beslenme ve diyet üzerine sunum gerçekleştirildi.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler