Savaş'tan Çağrı Merkezine Ziyaret

Savaş'tan Çağrı Merkezine Ziyaret

TBMM KİT Komisyonu Başkanı ve AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, Aydın'daki ziyaretlerine devam ediyor. 9 ay önce açılışı yapılan Çağrı Merkezini ziyaret eden Savaş, "Girişimlerimiz sonucu Mart ayında açılışını gerçekleştirdiğimiz 32 Net Bilgi Tek

9 aylık dönemde yüzlerce kişiye istihdam sağlayarak önemli bir misyon üstlenen Çağrı Merkezi’nin yöneticilerine teşekkür eden Savaş, "31 mart yerel seçimlerinden önce Aydın a sözü vermiştik. Hep konuşmalarımızda ilimizin üretim,istihdam ve ihracat kapasitesini artırmak adına mücadele ettiğimizi ifade ediyoruz. Bu çalışmalarımızın meyvelarını ve sonuçlarını görmek bizleri mutlu ediyor.Çağrı merkezi bizim çok önceden beri dile getirdiğimiz, Aydın da kurmak istediğimiz bir hizmet kurumuydu.Daha önce gerçekleştirecektik fakat fiziki anlamda mekan bulamadığımız için gerçekleştirememiştik.

 

Yerel seçimden önce biz burada bir açılış gerçekleştirdik.Sayın valimizin desteğiyle bu mekan bulundu.Firma sahipleri geldiler burada yatırım yaptılar. Böyle bir tesisi Aydın kavuşturdular. Gençlerimize iş alanı yarattı.Burada 200 den fazla gencimiz çalışıyor. Üniversite mezunu gençlerimiz çalışıyor. Hepside hallerinden memnun bu sayede hergün artarak devam edecek. Firmanın hedefi yaklaşık 750- 1000 civarında gencimizi çalıştırmak. Gençlerimize iş imkanı yaratmak , oluşturmak bizleri mutlu ediyor.Şu an burada yaklaşık 200 kişi çalıyor ,bacasız fabrika demek. 20 şer kişiden 10 tane fabrika demek. Hem Aydın ekonomisine katkı,aylık maas alıyorlar,harcamalarını da Aydın da yapıyorlar.Hem gençlerimiz geleceğe daha güvenli bir sekilde bakıyor. Çalısma hayatına girmesiyle birlikte kendisine güven duyuyor,geleceğe daha umutla bakıyor. Bu anlamda buraya geldiğimizde hem mutlu oluyoruz,çalışan gençlerimizin sayısı arttıkça daha mutlu oluyoruz" diye konuştu.

 

İSTİHDAM RAKAMI ARTACAK

 

Yatırımcı Yasin Yalçın ise yaptığı açıklamada, "Yaklaşık 9 ay önce milletvekilimiz ve sayın Valimizin destekleriyle açılışını gercekleştirdikten sonra şuan 210 civarinda arkadaşımız çalışıyor.Şuan çalışan arkadaşlarımızın yüzde 98 i 4 yıllık üniversite mezunu aynı zamanda yüzde 86 sı bayan istihdam ediyoruz.İnsallah yılbaşından sonra sayin vekilimizin desteğiyle 2 tane devlet kurumunun çağrı merkezi işini almış bulunmaktayız. Yeni ünitelerin açılmasıyla birlikte istihtam sayısı 350 kişiye beşinci aya kadar mayıs ayına kadar 500 kişiye tamamlayacağız hedefimiz 750 ile 100 kişi arası.Sayın vekilimiz ve sayin valimizin bize yaptıkları desteklerinden dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum.Bunun üzerine inadına istihdam ,istihdam inadına üretim diyoruz" dedi.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler