Kaptanla yola devam

Kaptanla yola devam

Efeler 09 SFK’da iç transfer çalışmaları devam ediyor. Teknik Direktör Veyis Kanber’in ardından takım kaptanı Sabutay Alper Bayülken’le de sözleşme uzatıldı.

Bu sezon TFF 3. Lig 2.Grupta mücadele edecek olan Efeler 09 SFK takım kaptanı Sabutay Alper Bayülken’le nikah tazeledi. Geçen sezon takımın Play – Off’lara çıkma yolunda önemli bir rol oynayan tecrübeli stoper yeni sezonda da yeşil beyazlı formayı terletecek.

BAŞARILAR DİLİYORUZ

Kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, TFF 3.Lig 2.Grup’ta mücadele edecek olan Efeler 09 Spor Futbol Kulübü’müz, yeni sezon transfer çalışmaları kapsamında iç transferde takım kaptanımız savunma oyuncusu Sabutay Alper Bayülken ile yeniden anlaşma sağladı.

Takımımızda son iki sezondur top koşturan başarılı takım kaptanımız, 55 kez giydiği Efeler 09 SFK formasıyla rakip fileleri 2 kez havalandırarak gol sevinci yaşadı.

Yeni sezonda yeniden bizimle birlikte mücadele verecek olan kaptanımız Sabutay Alper Bayülken’e hoş geldin diyor, Efe armamız altında başarılar diliyoruz.” ifadelerine yer verildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler