KARPUZLU TEKELER MUHTARI ERÇETİN, MAHALLESİNE YAPILAN HİZMETLER İÇİN BAŞKAN ÇERÇİOĞLU’NA TEŞEKKÜR ETTİ

KARPUZLU TEKELER MUHTARI ERÇETİN, MAHALLESİNE YAPILAN HİZMETLER İÇİN BAŞKAN ÇERÇİOĞLU’NA TEŞEKKÜR ETTİ

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından Aydın’da her mahalleye birçok hizmet götürülürken, Karpuzlu Tekeler Muhtarı Ersin Erçetin, mahallesine yapılan yatırımlar için memnuniyetini ifade etti. Muhtar Erçetin, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na hizmetler için teşekkür etti.

Erçetin, “Mahallemdeki sorunların çözümünü Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile gidermenin gururunu ve mutluluğunu yaşıyorum. Şu anda suyumuz haftanın yedi günü, 24 saat akıyor. Aydın Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (ASKİ), her ihtiyaç duyduğumuzda yanımızda” ifadelerini kullandı.

ARTIK UÇAK İNDİREBİLECEK YOLUMUZ VAR, ÇAĞ ATLADIK

Daha öncesinde mahallesinin yolunun oldukça dar olduğunu hatırlatan Erçetin, “Mahallemizin yolu tek şeritti, dar ve kenarlarında uçurumlar vardı. Yolumuzu üç şerit haline getirdik. Artık uçak inebilecek bir yolumuz var. Çağ atladık diyebilirim. Yol onarım-bakım çalışmaları düzenli olarak yapılıyor. AYBA çok iyi bir çalışma yürütüyor. AYBA, yaşlılarımızın ve yardıma ihtiyacı olan vatandaşlarımızın yanında oluyor. Yeri geldiğinde ihtiyaçlarını gideriyoruz. Park Bahçeler olarak da park taleplerimiz, parklardaki onarım taleplerimiz yerine getiriyor” şeklinde konuştu.

ÇERÇİOĞLU HER TALEBİMİZİ YERİNE GETİRİYOR

Mahallesinden gelen her talebin Başkan Çerçioğlu tarafından yerine getirildiğin belirten Erçetin, “Tekeler Mahallesi olarak Özlem Hanım’dan şimdiye kadar isteyip de yapamadığımız bir şey olmadı. Özlem Hanım ile çok rahat görüşebiliyoruz, konuşabiliyoruz, isteklerimizi iletebiliyoruz; en önemlisi de isteklerimizin cevabını ertesi gün alıyoruz. Özlem Başkanıma bu konularda çok teşekkür ediyorum” dedi.

ARI KOVANI DESTEKLEMESİ

Mahallesinin asıl geçim kaynağının arıcılık olduğunun ve bunu vatandaşların meslek olarak yaptığının altını çizen Erçetin, mahallesindeki arıcılara yapılan arı kovanı desteklemesi için de teşekkür etti.

tekeler-muhtari-1.jpg

tekeler-muhtari-2.jpg

tekeler-muhtari-4.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler