KARACASU YATIRIMA DOYACAK

KARACASU YATIRIMA DOYACAK

Karacasu Belediye Başkanı Zeki İnal, bir dizi ziyaret gerçekleştirmek üzere Aydın'a gelen Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'ndan ilçeye yapılacak birçok yeni proje için söz aldıklarını belirtti.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, son ayağı geçtiğimiz gün Aydın'ın Kuşadası ilçesinde gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu için kente geldi. Özel bir otelde düzenlenen İl Değerlendirme Toplantısı'na da katılan Kasapoğlu'na gün boyunca Aydın Valisi Hüseyin Aksoy, AK Parti Aydın Milletvekilleri Mustafa Savaş, Metin Yavuz, Rıza Posacı, Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan ve Karacasu Belediye Başkanı Zeki İnal eşlik etti.

"İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN"

Görüşmelerin ardından Karacasu'yu sevindiren haber Başkan İnal'dan geldi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan İnal, kentte yapılması planlanan 5 halı saha, 10 basketbol potası ve Gençlik Spor Merkezi için Bakan Kasapoğlu'ndan söz aldıklarını duyurdu. İnal, "Bir dizi toplantılar için Kuşadası Korumar Otel'de Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nu,  Aydın Valimiz Hüseyin Aksoy, Ak Parti Aydın Milletvekillerimiz, Belediye Başkanları ve AK Parti İlçe Başkanları ile birlikte karşıladık. İlçemize yapmayı planladığımız 5 halı saha, 1 Gençlik Spor Merkezi, 10 mahalleye basketbol potası ve mevcut kapalı spor salonumuzun yanında yer alan ilçe stadının aydınlatılması projelerimizin sözünü aldık. İlçemize hayırlı olsun" dedi.

172666449-4510859165610387-870763960204435345-n.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler