Karacasu'ya acil destek çağrısı

Karacasu'ya acil destek çağrısı

Karacasu Kaymakamlığı, Bozdoğan'da başlayan orman yangınının Karacasu'da da etkili olmaya başladığını söyleyerek vatandaşlara destek çağrısı yaptı.

Alınan bilgiye göre, Bozdoğan ilçesine bağlı Altıntaş Mahallesi Beylikdere mevkisinde ormanlık alandan duman yükseldiğini görenler durumu orman ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Yangına karadan çok sayıda arazöz ve itfaiye ekibiyle müdahale edilmeye başlandı. Havadan da uçak ve helikopterler söndürme çalışmalarına destek verilen söndürme çalışmalarında alevlerin Karacasu'yu da etki altına almaya başlaması üzerine Karacasu Kaymakamlığı vatandaşlara acil destek çağrısı yaptı.

Karacasu Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; "Biraz önce yanan bölgemiz sınırlarındaki kontrol altına alındığı sanılan Bozdoğan'daki yangın birden parlayarak bizi de etkilemeye başlamıştır. Acilen bölgede su tanklarına ve gönüllü çalışacak iş gücüne ihtiyacımız bulunmaktadır. Yangın bölgesinde çalışmak isteyen gençlerimizin ve su tankerlerimizin acilen Alemler Mahallesinde kurulan Afet Koordinasyon Merkezine gelmeleri rica olunur."

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler