Kardeş ülke Azerbaycan’a İncirliova’dan destek

Kardeş ülke Azerbaycan’a İncirliova’dan destek

Aydın'ın İncirliova ilçesinde, belediye hizmet binasına, Ermenistan'ın saldırısına uğrayan Azerbaycan'a destek için dev Azerbaycan ve Türk bayrakları asıldı.

Aydın'ın İncirliova ilçesinde, belediye hizmet binasına, Ermenistan'ın saldırısına uğrayan Azerbaycan'a destek için dev Azerbaycan ve Türk bayrakları astıran Belediye Başkanı Aytekin Kaya, tüm belediye personelleri ile birlikte, hep bir ağızdan "Seninleyiz Azerbaycan" diye haykırdı.

Ermenistan tarafından yapılan saldırılara karşı mücadele eden Türkiye’nin kardeş ülkesi Azerbaycan’a destek çığ gibi büyüyor. 

Bu kapsamda kardeş ülke Azerbaycan’a bir destek de Aydın’ın İncirliova ilçesinden geldi. İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya’nın talimatıyla belediye binasında bulunan dev Türk Bayrağı’nın yanında dev bir Azerbaycan Bayrağı asıldı. 

Kardeş ülkenin bayrağını kendisi de açan Başkan Kaya: “Can Azerbaycan'a İncirliova'dan selam olsun. Biz iki devlet olsak da tek milletiz, bir yüreğiz. Haklı Karabağ davasında her zaman kardeşlerimizin yanındayız. Ermenistan'ın Azeri kardeşlerimize karşı yapmış olduğu kalleş saldırıları lanetliyor, sabır ve başsağlığı diliyorum” ifadelerini kullandı.

46216242-c52c-4c78-8bf9-f3f1edd28201.jpg

5f71b819-7a1e-4ba7-be5d-aa9e8bdc0bb6.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler