Karpuz-kavun pazar tezgâhlarındaki yerini aldı

Karpuz-kavun pazar tezgâhlarındaki yerini aldı

Yaz meyveleri tezgâhlardaki yerlerini almaya başladı.

(HABER: Enes UZUN)

Yaz mevsiminin vazgeçilmeyen meyveleri çilek, erik, kavun ve karpuz pazar tezgâhlarındaki yerlerini almaya başladı. Efeler'de salı günleri kurulan pazarda, tezgâhlar yaz meyveleri ile rengârenk bir hâl aldı.

"ERİK FİYATLARI DÜŞECEK"

20 yıldır pazar esnaflığı yapan Agit Kayar, satışların şimdilik iyi olduğunu söyleyerek havaların daha da ısınmasıyla beraber fiyatların düşeceğini belirtti. Kayar, "Erikler şu an için 50 liradan satış görüyor, havaların ısınmasıyla beraber fiyatlar daha da düşecek. Bu fiyatlara rağmen satışlarımız gayet iyi durumda.” dedi.

resim-2023-05-02-163250835.png

"SATIŞLARIMIZ İYİ"

40 yıldır pazarcılıkla uğraşan Osman Akbulut, müşteriye ne kadar iyi davranılırsa satışların da o kadar iyi olacağını söyledi. Akbulut, “Çilek fiyatlarımız 40 liradan başlıyor. Fiyata rağmen satışlarımız gayet iyi, müşteriye ne kadar iyi yaklaşırsanız, ne kadar kaliteli mal getirirseniz satışlarınız da o kadar iyi olur. Fiyat ne olursa olsun, müşteri sizi unutmaz, sizden başkasını tercih etmez.” ifadelerini kullandı.

resim-2023-05-02-163246672.png

"SATIŞLAR ŞU AN İÇİN DURGUN"

Pazarda karpuz satışı yapan Mehmet Algun, “Satışlarımız şu an için durgun, kilosu 30; dilimi ise 20 liradan satış görüyor. İlerleyen günlerde hem fiyatlar düşecek hem de dilimle satış kalkacak.” diye konuştu

VATANDAŞLAR FİYATLARDAN MEMNUN DEĞİL

Fiyatların pahalılığından dert yanan Cemile Selvi, “Fiyatlar ateş pahası ama canımız çekiyor, alıyoruz. Tane tane olsun, yarım kilo olsun, bir şekilde alıyoruz..." şeklinde konuştu.

resim-2023-05-02-163255248.png

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler