"KASTEN ADAM ÖLDÜRMEDEN YARGILANMALI"

"KASTEN ADAM ÖLDÜRMEDEN YARGILANMALI"

Aydın'da yaptığı hatalı manevra nedeniyle 2 kişinin ölmesine neden olan Onur Bengi, bugün Aydın Adliyesi'nde görülen duruşma sonrası tekrar hapse gönderildi. Ölen vatandaşların acılı yakınları, yaşananları cinayet olarak değerlendirdi.

Kaza, Aydın-İzmir otobanı, Aydın gişelerinde 5 Şubat günü meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 20 HA 949 plakalı otomobil, Onur Bengi idaresindeki 09 ACV 15  plakalı aracın hatalı manevrası sonucu direksiyon hakimiyetini kaybederek beton bloklara çarptı. Çarpma sonucu araçta bulunan Havva Ovacıklı ve Ali İlkmen hayatını kaybetti, Mehmet O. ve Davut Ö. ise yaralı olarak kurtuldu.

Olay sonrası kaçan sürücü Bengi, kısa sürede yakalanarak hakim karşısına çıkarıldı. Tutuklanarak cezaevine gönderilen Bengi'nin "taksirle ölüme ve yaralamaya neden olma" suçlamasıyla yargılandığı davanın ilk celsesi bugün Aydın Adliyesi'nde görüldü. Davada, Bengi'nin tutukluluk halinin devamına karar verilirken, duruşma 16 Haziran'a ertelendi.

"KASTEN ADAM ÖLDÜRMEDEN YARGILANMALI"

2 yıldan 15 yıla kadar hapsi istenen Bengi'nin tutukluluk halinin devam etmesinin kararlaştırıldığını öğrenen Ovacıklı ve İlkmen aileleri, adliye önünde büyük sevinç yaşadı. Pandemi nedeniyle mahkeme salonuna giremeyen acılı aileler, Bengi'nin "kasten adam öldürme"den yargılanmasını gerektiğini söylerek, "O bizden canlarımızı aldı. Taksirle değil kasten adam öldürmeden yargılanmalı" dedi.

Duruşmaya kazadan yaralı olarak kurtulan Mehmet O. ve Davut Ö. de katıldı. Aydın Adliyesi önünde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Davut Ö., "Önümüze makas attı, sonrasında da bizim zaten yapacak bir şeyimiz kalmadı. Ben uzun süre tedavi gördüm. Mahkeme hakkını verdi, tutukluluk halinin devamına karar verdi" diye konuştu.

whatsapp-image-2021-04-26-at-11-06-47.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler