Kazandıkları Kupayı Başkan Kaplan’a hediye ettiler

Kazandıkları Kupayı Başkan Kaplan’a hediye ettiler

Koçarlı Belediyespor Atletizm takımı katıldıkları yarışlarda kazandıkları kupayı Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan'a hediye ettiler.

Türkiye Atletizm Federasyonu (TAF) İl seçmeleri yarışlarına katılan Koçarlı Belediye Spor Atletizm takımı il üçüncüsü olarak 3.lük kupası kazandı. Takım olarak 24 Mayıs tarihinde İzmir’de düzenlenecek olan Bölge seçmelerine katılmaya hak kazanan Koçarlı Belediye Spor Atletizm takımı Antrenör Lale Gelmez ve sporcular kazandıkları kupa ile Başkan Kaplan’ı makamında ziyaret ettiler.

Başkan Kaplan, Atletizm takımını başarılarından dolayı tebrik ederken, “Aydın’da düzenlenen Türkiye Atletizm Federasyonu il seçmelerine katılarak takım olarak 3.’lük kupasını ilçemize kazandıran Özaltın Koçarlı Belediyespor Atletizm takımımızı antrenörleri ile birlikte belediyemizde misafir ettik. Katıldıkları İl Seçmeleri yarışlarında takımımız il 3.’sü olarak, İzmir’de düzenlenecek Bölge seçmelerine katılmaya hak kazanırken, ayrıca sporcularımızda; Ecrin Özdamar Yıldızlar kategorisinde 80 metrede 1’nci, uzun atlamada 3’ncü. Sıla Aykutlu uzun atlama, fırlatma topu ve 800 metrede branşlarında 1’nci, Efe Uğraş ise yıldızlar uzun atlamada 2’nci, 800 metre de de 1’nci olarak bizleri gururlandırdılar. Kısa zamanda büyük başarılara imza atan sporcularımızı tebrik eder, başarılarının devamını dilerim” dedi.

Ziyaretin sonunda kazandıkları kupayı Başkan Kaplan’a hediye eden sporcular, kendilerine yaptığı desteklerden dolayı teşekkür ettiler.

resim-2023-05-15-182715367.png

resim-2023-05-15-182721724.png

resim-2023-05-15-182730059.png

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler