Kent Meydanı'na yakışan hamle

Kent Meydanı'na yakışan hamle

Son dakika.. Haberler.. Haber Aydın.. Aydın.. Son dakika Aydın haberleri.. Aydın haberleri.. Ajans Aydın.. Aydın haber.. Son haberler.. Haber.. www.ajansaydin.com Gelişmelerden anında haberdar olmak için Google News'te Ajans Aydın’a abone olun

Efeler Atatürk Kent Meydanı’nı çevreleyen kafelerin önü, açılır kapanır pergola sistemiyle yeni düzenlemeden geçirildi. Düzenleme vatandaşlar tarafından beğeniyle karşılandı. 

Atatürk Kent Meydanı etrafında bulunan kafe işletmecileri, yazın sıcak, kışın soğuk, yağmur ve rüzgar gibi olumsuz hava koşullarından daha az etkilenmek amacıyla Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na, açılır kapanır pergola sistem kurulması için başvuruda bulundu. Aynı zamanda meydana daha estetik bir görünüm kazandırma amaçlı başvuruya Başkan Çerçioğlu tarafından olumlu cevap verilirken, geçtiğimiz günlerde yeni düzenleme için düğmeye basıldı. 

“BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Yapılan çalışmanın, Atatürk Kent Meydanı etrafındaki tüm kafelerin ön cephesinde Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin müsaade ettiği kısma kadar sürdürüleceği öğrenilirken, yapılan düzenleme için esnaflar Başkan Çerçioğlu’na teşekkür etti. Kent Meydanı’nın, Aydın’ın aynı zamanda vitrini olduğunu söyleyen kafe işletmecilerinden Lezgin Culduz, “Buradaki kafe işletmecileri olarak bize pergola sistem için izin veren Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’na çok teşekkür ediyoruz. Bu sistemi hayata geçirmeyi, meydandaki işletmelerimize gelen insanımıza daha derli toplu bir şekilde hizmet verebilmek için çok istiyorduk. Başkanımız Özlem Çerçioğlu, bizlerin isteğini kırmadı ve gerekli onayı verdi. Kendisine minnettarız. Bize müsaade edilen kısma kadar pergola sistem çalışması, diğer kafe işletmecileri tarafından da nizami şekilde uygulanacak” dedi.

"BİZİM İÇİN DE İYİ OLDU"

Uygulama ile ilgili yorumda bulunan vatandaşlardan Aydoğan Demir, "Bizim için de iyi oldu. Yağmur yağdığında da rahat rahat oturabiliriz. Güneşten korumak için kullanışlı bir uygulama oldu. Bir de Kent Meydanı'na daha güzel bir görüntü oldu" diye konuştu.

 

1111111111111111111111111.jpg

33333333-003.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler