Kılıçdaroğlu: 'Adayımız Çerçioğlu'

Kılıçdaroğlu: 'Adayımız Çerçioğlu'

Söke'de toplu temel atma törenine katılan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 2024 yerel seçiminde Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adaylarının Özlem Çerçioğlu olacağını açıkladı. Kılıçdaroğlu’nun açıklamasının ardından partililer büyük sevinç yaşadı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu toplu açılış ve 30 Ağustos Zafer Bayramı korteji için Aydın’a geldi. Başkan Kılıçdaroğlu, Söke’de toplu temel atma töreninde yaptığı açıklamada Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun 2024 yerel seçimlerinde yeniden aday olacağını açıkladı.

Kılıçdaroğlu yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Önümüzdeki süreçte de Allah nasip ederse Özlem Başkanımız Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı olarak görevine devam edecek.

Özlem Başkan 1 milyara yakın yatırımı yaptı. Bugün temelini atacağımız yatırımların tutarı da 150 milyon lira. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız sadece Aydın için değil, Türkiye içinde örnek belediye başkanlarından biridir. Örneğin birinci yönü kadın belediye başkanı. İkinci yönü ise Aydın’a yaptığı hizmetler. Aydın’a yaptığı hizmetleri sanmayın ki sadece Aydınlılar biliyor, tüm Türkiye biliyor.”

8367e365-b848-414e-9447-0179185db313.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler