Kocababa Deresi'nde çalışmalar devam ediyor

Kocababa Deresi'nde çalışmalar devam ediyor

Bir takım ziyaretler gerçekleştirmek üzere Koçarlı'ya giden AK Parti Aydın heyeti, Kocababa Deresi'nde devam eden ıslah çalışmalarını yerinde inceledi.

AK Parti Aydın İl Teşkilatı, saha çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. 

Bugün, günün erken saatlerinde Koçarlı'ya giden AK Parti Aydın Milletvekili ve TBMM KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş ile AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan'ı makamında ziyaret etti. Renkli görüntülere sahne olan ziyarette, kentte devam eden ve yapılması planlanan projeler değerlendirildi.

Ziyaretin ardından ilçenin merkezinden geçen Kocababa Deresi'nde devam eden ıslah çalışmalarını incelemek üzere proje alanına giden heyet, yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı. İşçilerle sohbet eden Özmen ve Savaş, ıslah çalışmalarının tamamlanmasıyla Koçarlı'nın estetiğine de katkı sunulacağını dile getirdi.

Saha çalışmalarının ardından sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Milletvekili Savaş, Kocababa Deresi ıslah projesinin yaklaşık 7 milyon 500 bin TL bedelli olduğunu söyledi. Savaş, "Koçarlı Kocababa Deresi inşaat çalışmasında incelemelerde bulunduk. Yaklaşık 7 milyon 500 bin TL proje bedelli bin 400 metrelik şehir içi dere ıslahı projesiyle ilimizin ve ilçemizin çehresine yeni bir güzellik kazandırılmış olacak." dedi.

e3r2nu1wyaijrrf.jpg

e3r2nu1xoaivbbs.jpg

e3r2nu7x0aimw4r.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler