Koçarlı Belediye Başkanı Arıcı’dan parti değiştireceği iddialarına yanıt
Koçarlı Belediye Başkanı Özgür Arıcı, AK Parti’ye geçeceği yönündeki iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirterek, görevini mevcut partisinde sürdürmeyi planladığını bildirdi.
Arıcı, son dönemde farklı partilere geçeceği yönünde basında çıkan haberlerin asılsız olduğunu ifade etti.
AK Parti ile herhangi bir görüşme veya temasının bulunmadığını belirten Arıcı, "Ben AK Parti'nin ne kapısından girdim ne de kapısının önünden geçtim. Hiçbir şekilde böyle bir girişimim olmadı. Medyada CHP'ye geçiyormuşum, oradan MHP'ye, başka bir partiye geçiyormuşum gibi haberler çıkıyor. Bunların hepsi külliyen yalan." dedi.
İddiaların neden kendi üzerinden gündeme getirildiğini anlamadığını aktaran Arıcı, herhangi bir parti yetkilisiyle görüşmediğini ve temas kurmadığını kaydetti.
Arıcı, yeni partisinde belediye başkanlığı görevini sürdürdüğünü ve partisinde kalmayı planladığını belirtti.


Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.